Pentru concedierea unui salariat confarm art. 65 alin 1 - Codul muncii am redactat o comunicare , pe care , bineinteles o voi trimite prin posta cu AR salariatului concediat ,in care i se aduce la cunostinta faptul ca urmeaza a i se desfinta postul ocupat in urma hotararii CA si ca are dreptul la preaviaz 20 de zile lucratoare.
Cind urmeaza a i se inregistra decizia de concediere.Dupa expirarea preavizului sau in intervalui celor 20 de zile de preaviz.
Bineinteles ca refuza sa primeasca aceasta comunicare personal , iar la ITM au spus ca trebuie in prealabil facuta aceasta comunicare catre salariat , iar dupa ce am dovada confirmarii primirii ei voi putea inregistra decizia de concediere, preavizul curgand de la data luarii la cunostinta, asta in situatia in care nu isi baga un concediu medical,apoi adersa catre AJOFM prin care se face cunoscut faptul ca se desfinteza un post.
buna ziua.Si eu am primit 2 instiintari acasa ca mi se desfiinteaza postul incepand cu 01.01.08,iar CM mi s-a incheiat cu 65 al.1,iar preavizul cica ar fi fost in luna decembrie.Numai ca eu nu am fost anuntata