avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
gofy a scris:

la noi ninge si mie imi vine sa dorm cu capul pe birou..se pare ca nu imi foloseste la nimic ca suntem doi=D> ne e somn la dublu

dar e de asteptat dragutza ... sa iti fie somn la greu :D ... eu ma delectez cu grile pe obligatii ... ia uitati una faina

executarea in natura a obligatiei poate fi cumulata intotdeauna cu
a-daunele interese moratorii
b-daunele interese compensatorii
c-daunele interese cominatorii
daxia0022 a scris:
executarea in natura a obligatiei poate fi cumulata intotdeauna cu
a-daunele interese moratorii
b-daunele interese compensatorii
c-daunele interese cominatorii

raspuns din aduceri aminte
a. si c
s-a actualizat jurisprud sect pen 2010=D>
daune cominatorii = sunt sumele de bani pe care debitorul unei obligatii de a face sau a nu face ceva este obligat sa le plateasca creditorului, pentru fiecare zi de intarziere pana la executarea obligatiei sale.

Intrebare - aici executarea poate fi de buna voie sau silita nu?

daunele moratorii = echivalentul prejudiciului pe care creditorul il sufera ca urmare a executarii cu intarziere a obligatiilor.

Intrebare - aici executarea poate fi de buna voie sau silita nu?
- aici sunt cuprinse si obligatiile de "a da" nu?

ceva nu se leaga in cap la mine .... :hammer: ca la prosti ...:stunned:
am terminat competenta....acum ma apuc de incompatibilitate
sunt deja varza#-o

in 2009, cand in calendarul estimativ(aprobat in decembrie 2008) nu era prevazut concurs in noiembrie, in urma tot a unui Raport al comisiei europene, in sedinta din 26 februarie 2009 au modificat calendarul estimativ....

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)