avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
da blaze raspunsul bun era numai noratoriile pot fi intotdeauna cumulate cu executarea in natura ... de la scoala a cules-o si Miru, din 28 cat sunt ei in clasa ieri erau virusati 9 fara a mea, deci e jale ... rexone sa stii ca la aceeasi decizie am ajuns si eu ... merg la interviu, vad ce se intampla pe 3 martie si oi decide atunci ... pana la momentul 3 martie trebuie sa fiu cu realele terminate, asa ca spor fratilor ca poate faptul ca am citit, asa putin si in ritmul melcului cum a fost, va face diferenta, nu ne-am rupt total de carti, nu ne-am iesit complet din ritm ... si cum bine am observat, la reusita intr-un examen ca asta concura toti factorii posibili si imposibili ...
daxia, in momentul acesta interviul e cea mai certa chestie, restul sunt speculatiile noastre pe seama unei afirmatii vagi sau politicoase a lui CD...
rexone are dreptate, concentreaza-te pe interviu, si daca poti ia job-ul , ca e vrabie, iar cioara nici macar nu se vede, daramite sa se aseze:D pe gard!
am terminat realele :yeah: buna cartea, foarte buna, dar noua si foarte mare!
ma duc sa fumez o tigara si ma apuc de obligatii...ca timpul trece....:D sper ca obligatiile sa dureze mai putin, tinand cont de faptul ca e aceeasi carte dupa care am invatat mereu :D
probele merg mai usor, dar vin masurile preventive#-o#-o#-o

daxia, esti la a 3 materie...eu abia am terminat penalul general:((:((:((
eu sper sa se anunte doar schimbarea calendarului, sa nu ne faca astia vreo surpriza si sa anunte direct concurs=D>X-(

eu i-am dat lui Timi 3 luni bronchovaxom si acum nu am mai avut probleme...plus ca suntem la a 2-a luna de singulaire.dar noi am tras de niste rosu in gat si o tuse din 5 octombrie anul tecut.chiar ma speriasem...am crezut ca o sa dea in astm.
da....la masurile preventive la fel am facut si eu asta toamna #-o

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)