eu mi-am facut un program tare strans ... pana pe 3 martie trebuie sa termin realele cu grile cu tot :stunned: iau memorex, bag si lecitina ... cafea, rabdare ...
ma uitam pe dincolo ca i-a chemat la repartitii si asta ma ambitioneaza ... si eu vreau sa primesc un telefon sa fiu chemata in aula INM-ului :D
:stunned: tu deja stii data concursului!!! sa ma apuc sa iau memoplus???:-/
pe cartile vechi merge mult mai usor....repetitio mater studiorum est :D
ce carte de obligatii ai folosit??? ce autori, ce editie? ma tem ca a mea este cam veche si depasita...:hm:
acu ma iei la fel ca in toamna cu donatia facuta in 1900 toamna :hm: ...
obligatiile lui statescu si barsan de pe vremea studentiei mele adica de prin 1998 :D ... e subliniata cu toate culorile ... nu o schimb numa sa stiu eu ce e in ea :worthy:
a mea e din 1995, colorata ca la gradi....dar m-ai pus pe ganduri cu obligatia de rezultat/diligenta - cu medicul....in cartea mea scrie ca e de diligenta....pe de alta parte, obligatiile propter rem, scriptae in rem, opozabile tertilor....Stoica m-a lamurit pe deplin in noua carte de reale....acolo este foarte pe larg explicat totul...:-/
chestia cu medicul e din cursul selectiv a lui boroi ... el zice ca in cazul medicilor care desfasoara activitatea in spitale de stat exista un raport comitent -prepus intre spital si medic pt activitatea medicala prestata de medic... statescu si barsan nu fac aceasta diferenta in editia din 1998 cel putin ... pe atunci e drept ca nici nu era vorba de spitale private ... din punctul de vedere expus de boroi in acest ultim caz se angajeaza raspunderea contractuala a medicului, ca deh omul plateste ...