avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
cred ca imbatranesc:((
pentru examenul din martie citeam si 100 de pag per zi....acum dupa 30 sunt epuizata
buna dimineata si La multi ani si sa fiti iubite de Dragobete!:D
dar pe unde sunteti??!!??
asta am constatat si eu: ca nu am aceeasi viteza la invatat ca asta toamna....
o :coffee:....poate va inviorati si cititi cu spor mai mult....
aici is dragutza ... am fost retinuta cu probleme de dimineata ... acu savurez :coffee:
Ieri m-au sunat sa ma cheme pe 1 martie la ultimul interviu ... acu nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, tinand cont de evenimentele care e posibil sa se precipite foarte mult saptamana viitoare ... tot stau si le disec... daca mi se ofera jobul si pe 3 martie se stabileste ca se schimba calendarul estimativ al concursului si se sustine sa zicem in mai ... eu ce fac? :stunned: ... cu toate gandurile astea pe cap azi incep realele ...
eu am inceput probele la procedura penala....si sunt f. ambitioasa...vreau sa le si termin
m-am trezit la 6 si astept sa se faca 10 sa vina "dadaca"#-o

Eu tot la competenta sunt, mai precis la incompatibilitati.....mai bine merg mai incet....#-o

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)