avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Scarlet24 a scris:

Eu tot la competenta sunt, mai precis la incompatibilitati.....mai bine merg mai incet....#-o

=D>
eu trebuie sa valorific orice timp liber...deh! asa e cu copii mici!#-o
de ex., acum intarzie mama si o va lua pe la 11...de la 7.30...de cand s-a tezit Timi nu am mai citit nimic...X-(
merge incet pentru ca lipseste motivatia, certitudinea...
in plus micuta mea, Iulia ( 9 ani), are o viroza de-aia criminala, nu a mers la scoala de 3 zile, febra mare, dureri de cap, musculare, tuseste, nu mananca...mi-am luat niste zile libere sa stau cu ea, nu o puteam lasa singura acasa...si gata cu cititul!

legat de intrebarea cu daunele , cred ca secretul e formularea " intotdeauna"din enunt, intotdeauna se poate cumula executarea in natura cu daune moratorii...

in ceea ce priveste daunele cominatorii, avand ca scop " infrangerea rezistentei debitorului", aici ar putea fi discutabila cumularea "intotdeauna"...
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
blaze, utilizator
exact blaze asta era spilul ... sanatate multe fetitei, si Miruna mea da semne, am indopat-o cu oscilococinum, vitamina c, ceaiuri ... sper sa o tinem in frau ...
sanatate multa puisorilor!
daxia, tu du-te la interviu, si vezi pe 3 martie ce se intampla....interviu pe 1 martie nu inseamna angajare pe 2 martie....spui ca ai nevoie de 2 saptamani de cand te anunta ca te-au ales...si ai timp sa vezi ce se intampla sau ce vrei....:D
ma duc sa-mi termin cafeaua si realele!!!!!#-o#-o#-o
sa inteleg ca singurul raspuns era ala ( "intotdeauna" cu moratorii), deci un singur raspuns corect?
cu viroza, poate fi de la scoala, am inteles ca lipsesc multi copii, o prietena de-a mea medic pediatru a zis ca de vreo 15 zile au cam 100 de cazuri pe zi doar la camera de garda...maica-mea zace si ea de vineri, nu poate veni ziua sa stea cu Iulia...
nu prea le-am dat fetelor de-astea pentru imunitate, am cam neglijat suportul asta, n-am facut nici antigripal, am avut succes doar cu fresh-ul de portocale ( cat o ajuta si ala...), acuma poate sa-mi para rau...
poate ca voi aveti bafta si treceti pe langa , mai ales ca v-ati protejat...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)