jandera194 a scris:
Din primul mesaj al lui Lorellay .. nu inteleg cui a fost incredintat copilul pana la aceasta varsta , de 3 ani? Tatal a plecat , in MM, si copilul a ramas, din "poignee" la mamica! Acum mamica s-a maritat , si vrea OFICIAL ce: pensie alimentara, vizite scurte/de loc ,din partea tatalui, ...nu inteleg ce vrea aceasta mamica! Si in plus! Cred ca daca ii dati sfaturi care nu coincid cu aspiratiile /dorintele ei, Va va pune la punct, pentru ca "sigur" il cunoasteti pe EL, tineti cu el,etc! Oricum ,niste "..." dupa" multumesc de raspuns", tot ati primit!. Detest minciunile ,cand e vorba de un copil! Si inca: sa-l vad pe tatal copilului ,impreuna cu sotul .., "la domiciliul ei!" HA!HA! Daca mama ar fi fericita astfel, si copilul ar fi! Nu mai vorbesc despre tati...
Pentru linistea ta..copilul nu a fost incredintat legal nici mie nici lui....
OFICIAL eu vreau doar incredintare copil...sa nu mai am nevoie de semnaturi, adeverinte si analize de la tata ..peste tot...Nu ma intereseaza pensia alimentara castig suficient....
"Domiciliul meu"..nu inseamna "acasa"..inseamna in localitate.....
Si DA..copilul meu este fericit daca sunt eu fericita.....si pe tatic nu-l cunoaste...nici tie nu cred ca ti-ar veni usor sa-ti lasi copilul cu niste straini..si asta nu pentru ca i-as fi interzis eu....ci pentru ca asa a vrut el...pana acum....
Multumit?