Daca s-au inteles pe cale amiabila si fara hotarari judecatoresti se vor intelege si de acum incolo. Cu o conditie. Sa nu va amestecati in relatia dintre barbatul dvs. si copilul lui. O sa ziceti cu toata forta ca m-am apucat sa-nsir tampenii... Dar pana si modul in care dvs ati inceput sa puneti intrebari (in locul celui cu adevarat interesat - barbatul dvs.) luand-o pe dupa frasin ... de la interesul vizitelor tata/copil ..pana la protectia dvs., mie imi spune altceva.
Puneti-va o clipa in locul celeilalte. Daca pe dvs va intereseaza viitorul copiilor dvs. inca nenascuti e firesc ca si pe ea sa o intereseze acelasi lucru, ba chiar incepand cu prezentul. Reactia ei e tipica... de closca ce-si vede puiul amenintat
ella_11 a scris:
...mama copilului face afirmatii de genul: "daca mai faci un copil mie tot 25% din salariu imi dai"...
Asa incat, daca barbatul dvs. se va apuca sa tunda din surplusul pe care il dadea copilului lui, doar pentru simpla dvs. prezenta, e mai mult decat limpede cam cum va fi exacebat viitorul in capul acelei femei si cam care ii va fi reactia... Nu zic ca e buna, zic doar ca o intuiesc.