avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata maxima contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata maxima contract de comodat

Buna ziua,

urmaresc cu interes forumul dumneavoastra de ceva timp.
O mica lamurire as dori daca ma poate ajuta cineva:

1.Care este perioada maxima a unui contract de comodat intre 2 persoane fizice ?
2. In cazul in care contractul de comodat se semneaza intre 2 persoane fizice, fara prezenta notarului sau avocatul, are acest contract valoare de titlu executoriu?

Multumesc anticipat.
Sunt aceiasi, nu schimba nimic.
Constatarea rezilierii contractului nu are niciun folos practic, el oricum se reziliaza de drept la termen in baza acestui pact comisoriu mentionat mai sus...
Importanta e actiunea in evacuare care se introduce impotriva oricui vreti sa-l dati afara dintr-un imobil, indiferent ca ati avut contract sau nu cu el. E aceeasi procedura, poate sa va ajute numai daca faceti un contract mai bun (oricum nu-l recomand pe cel standard de la AF sau notari) cara va poate usura probarea unui fapt sau al altuia.
Voi apela la un avocat pt. un contract serios si bine facut. Un pret informativ pt. un contact de comodat?
Depinde de avocat, nu va putem spune cat ar lua unul sau altul dintre colegii nostri. Sau noi, caci nu cunoastem toate actele; fara acte in fata nu prea-ti poti da seama de cat e de complicat sau nu un document.
In cazul in care nu ati incheiat pana acum contractul dorit, cabinetul meu de avocatura il poate redacta si atesta . Costurile acestuia ridicandu-se la suma de --- lei. Pentru aceasta ma puteti contacta la adresa de e-mail: alexandralaudoni@yahoo.com
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2008
Admin, administrator
--- de lei pentru un contract standard sau cum?
Cam cat munciti la un contract, de curiozitate?...
Daca omul are nevoie de o garantie pentru eventuala deteriorare a casei, cum o reglementati? Cum se asigura el ca o poate executa?
Etc., etc.
Mi-ar lua o ora numai sa ma gandesc la multele probleme eventuale pe care le-ar pune un astfel de contract... #-o Nu la toate, dar...

Pentru Romy: vezi art. 66 parca din legea notarilor... Daca stabilesti daune prin contract... sau alte cheltuieli...
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2008
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu gradul iv - reziliere de drept contract ce inchiriere vladion2005 vladion2005 Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere, in calitate de proprietar, pe perioada ianuarie 2013-ianiarie 2015. Chiriasul a acumulat datorii la ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu imac imac Buna ziua Daca intr-un contract de inchiriere a unui imobil ( proprietarul fiind o persoana fizica , iar chiriasul un SRL) este stipulat faptul ca ,, ... (vezi toată discuția)
Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)