avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice si HG nr. 257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a legii (pagina 10)

Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 852 din 20 decembrie 2010 si intra in vigoare de la data de 1 ianuarie 2011.

Actul normativ, in integralitatea sa, poate fi consultat accesand link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Felicitări! :)

Nu trebuie să faceţi niciun demers. Dosarul se va reîntoarce la casa de pensii împreună cu hotărârea Comisiei, iar casa de pensii va revizui drepturile dvs. de pensie.
Pot sa cer macar punctajul desfasurat pe ani daca nu am contestat pensia imediat???????


Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Solicitaţi casei de pensii buletinele de calcul, o să vi le comunice.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Am o rugaminte cine ma poate ajuta. Dupa ce am contestat decizia de pensionare de doua luni am primit raspuns de la comosia de contestatii precum ca mi sa admis contestatia,dar nu am primit nici un raspuns de la casa de pensii,normal nu trebuia sa mi se comunice decizia derevizuire din oficiu sau trebuie sa mai fac ceva demersuri?
:) Trebuie să aveţi răbdare, atât. Poate nu strică să daţi un telefon la casa sectorială de pensii sau să îi întrebaţi pe cei de la pensii, în scris, de ce nu au emis o nouă decizie de pensie până acum. Este tot ce puteţi să faceţi.

Alte discuții în legătură

Calcul pensie daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza pensia la limita de varsta, mai exact daca se iau in calcul veniturile obtinute in ultimii ani de activitate.Solicit ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie paulacarmen paulacarmen Ma numesc Mitran Paula Carmen, sunt nascuta pe 8 martie 1953, iar anul acesta m-am pensionat la limita de varsta, avand o vechime de 25 de ani in domeniul ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala andra_georgi2002 andra_georgi2002 Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza pensia pe caz de boala. In functie de salariul net pe ultimele 6 sau 12 luni, sau venitul pe aceasta ... (vezi toată discuția)