AVLIL a scris:
Aurelian, serios, nu-mi vine sa cred. :O Era retorica intrebarea mea si am crezut ca era evident. Nu-mi doream nici eu si nici nu cred ca dorea altcineva sa citeasca faptul ca tu vrei sa spargi fata cuiva. X-(
Ei bine, in situatia in care vreodata vei face ceva similar, desi eu sper sa te mai maturizezi, cat de mult ti-ar placea sa vina si sa te ia politia si sa te arunce in inchisoare, fara niciun drept si fara nicio prezumtie? :-/
Tin sa va informez ca sambata seara am fost amendat in parcul Herastrau la ora 23:30 pentru faptul ca stateam intins pe banca si vorbeam la telefon , alaturi de mine mai era prietena mea si inka un cuplu , iar Dl "Gabor" impreuna cu ajutorul lui care ii tinea lanterna ca altceva nu cred ca era in stare imi cere sa ma legitimez in vederea amendarii pentru faptul ca dormeam pe banca , bineinteles ca am incercat sa-i explic ca e absurd ce zice si drept dovada intelegeri lui imi spune :
Buletinul tau e la mine in mana , ce lege mai vrei ? , daca e iti iau datele si-ti trimit acasa procesul verbal maine si-ti trimit din 2 in 2 zile alte amenzi ]| , prin motivatia ca as face de fiecare data cate o contraventie dar ca ar fi refuzat sa semneze procesul verbal deacea nu exista decat semnatura agentului constatator si datele mele fara semnatura de luare la cunostinta
Asa ca mi-a dat amenda pentru ca am intrat pe o mini scena in parc de dans unde nu exista nici un afis ca ar fi interzis sau ceva de genul , adica era accesibil pentru oricine doreste .
Un lucru care multi nu-l stiu :
PANA SI POLITIA ARE PLAN DE AMENZI IN VEDEREA SUSTINERI FONDURILOR INTERNE [adica dau cateodata amenzi din nimic doar ca sa-si faca "targetu" ] [surse sigure mi-au dovedit]
la mine dc nu a mers prezumtia de nevinovatie ?
cat despre cei care vorbeam initial in topicul acesta , poti sa le faci viata amara unora si fara sa-i bati fizic , si viata poate sa-si bata joc de ei , sunt destule metode , traiasca puterea banului !