avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bataie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bataie

salut am o prblema eram in stare de ebrietate si m am intalnit cu fosta mea prietena cu care am vrut sa vorbesc iar o alta fata care era cu fosta mea prietena sa -a bagat intre noi sa nu vorbim iar find beat am inceput sa o lovesc pe fata dar nu amintesc sa fi lovit tare .iar aceasta a depus o plangere la politie inpotriva mea am fost chemat la sectie unde am dat o declaratie despre cele intamplate dupa care mi -au dat drumul fara amenda .fata im spune ca nu vrea sa retraga plangerea si vrea sa ma dea in judecata .intrebarea mea catre dvs este :ce pedeapsa o sa primesc daca ma da in judecata si nu ajung la intelegere cu victima?daca am sansa sa scap fara dosar penal ? sau cu o amenda .nu am cazier pana acuma si nici nu am avut vreo treaba cu politia eu lucrez in strainatate legal cu contract de munca si daca pot sa ma duc inapoi la lucru ? sunt disperat si im pare nespus de rau de cele intamplate astept un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: trafic23 , utilizator 10:45, 18 Iunie 2009
Mi-a placut ultima varianta, mai exact ultimul paragraf. Ai putea sa te prezinti la "negocieri" insotit de un avocat. Partea cealalta sigur a profitat de situatia ta, mai ales cand au vazut ca nu ai avocat. Iti iei un avocat care sa incerce sa negocieze aceasta suma reprezentand "impacarea partilor". Poate asa, cu 500 de euro si cu avocatul tau prezent, se vor gandi si ei ca nu mai au aceleasi sanse in instanta sa obtina suma de 1000 euro (suma aberanta de altfel). Este posibil ca nici asa sa nu se lase impresionati, dar nu se stie niciodata. In aceasta ipoteza, pe langa suma de 1000 euro, vei mai plati si onorariul avocatului. Totusi, avand in vedere suma exagerata pe care partea vatamata o cere, eu zic ca merita sa incerci si aceasta varianta.Succes!
Sunt de aceeasi parere... cu mentiunea ca suma nu e exagerata... depinde de veniturile pe care le are (e clar exagerata ptr. unul cu un venit minim/mediu pe economie, dar dupa cate am inteles el lucreaza in Danemarca unde scoate suma asta intr-o luna si in cazul asta e chiar prea mica... nu mi se pare corect ca el sa scape cu salariul pe o luna in timp ce altii scot credite pe 3 ani de la banca sa plateasca "greseli" similare ptr. sume mult mai mici)
Ma deranjeaza si faptul ca nu a realizat ce a facut... "avea numai niste vanatai"... cum poti sa zici asa ceva? "numai"? si o palma care doar te roseste e mult, apoi vanatai...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
salutare am ajuns la sfarsitul acestui caz am platit cele 1000 de euro cerut de fata .dupa cum spuneam suma ceruta era aberanta daca cineva ma poate ajuta si crede ca merita sa -l dau eu in judecata pt suma prea mare ceruta si daca am sanse sa recuperez din banii platiti asa zisei victime au retras plangerea de la politie Am auzit acum un alt caz de bataie unde este situatia mai grava ca al meu mai concret a fost fracturat nasul victimei si este in spital iar suma ceruta de aceasta indrumat de avocat este de 1000 de lei!!!!!!!!!!!! si nu de euro
Nu mai primesti nimic inapoi. Te-a obligat cineva sa-i dai? Asta e...invatatura de minte.

Alte discuții în legătură

Dosar penal buna ziua ,un prieten de-al meu fiind in perioada de incercare ... Bmyra Bmyra Buna ziua ,un prieten de-al meu fiind in perioada de incercare ,a lovit pe cineva și i s-a făcut dosar penal pentru loviri și alte violente . Victima are un ... (vezi toată discuția)
Agresiune Crinutza777 Crinutza777 Buna ziua am si eu o intrebare..luna trecuta pe data de 22 am insotit-o pe mama mea la tribunal pentru procesul ei cu tatal meu,akolo martora tatalui..sora lui ... (vezi toată discuția)
Altercatie in club shary shary Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)