avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bataie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bataie

salut am o prblema eram in stare de ebrietate si m am intalnit cu fosta mea prietena cu care am vrut sa vorbesc iar o alta fata care era cu fosta mea prietena sa -a bagat intre noi sa nu vorbim iar find beat am inceput sa o lovesc pe fata dar nu amintesc sa fi lovit tare .iar aceasta a depus o plangere la politie inpotriva mea am fost chemat la sectie unde am dat o declaratie despre cele intamplate dupa care mi -au dat drumul fara amenda .fata im spune ca nu vrea sa retraga plangerea si vrea sa ma dea in judecata .intrebarea mea catre dvs este :ce pedeapsa o sa primesc daca ma da in judecata si nu ajung la intelegere cu victima?daca am sansa sa scap fara dosar penal ? sau cu o amenda .nu am cazier pana acuma si nici nu am avut vreo treaba cu politia eu lucrez in strainatate legal cu contract de munca si daca pot sa ma duc inapoi la lucru ? sunt disperat si im pare nespus de rau de cele intamplate astept un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: trafic23 , utilizator 10:45, 18 Iunie 2009
Da, s-a terminat.Banii s-au dat si de luat inapoi nu vad de ce s-ar mai restitui.
~ Conținut șters la cerere ~
salut.in a 2a zi de paste am avut un incident, eram la mine la tara si akolo ekipa de fotbal are un teren si vestiare si pe scari la vestiare era un baiat si ma urc si eu akolo el imi zice sa ma dau jos si io nu vreu el ma injura si io il iau de mana sa inceteze si imping jos,apoi cand ma dau jos de akolo imi da doi pumni direct in fata unul prin zona urechei si unu direct in figura,apoi ma duc si eu si ii dau un pumn si ii rup nasul.as vrea ce se poate intampla atata timp cat avem amanoi certificate medico-legale si el este cu 2 ani mai mare decat mine.adik cand s-a intamplat fapta eu nici nu implinisem 15 ani mai aveam 3 zile deci era in timpu ala cu 3 ani mai mare ca mine.si akuma mia dat citatie sa ma duc la politie am mai fost o data sa dau declaratie si sa depun plangere.as vrea ce mi se paote intampla in cer mai rau caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal buna ziua ,un prieten de-al meu fiind in perioada de incercare ... Bmyra Bmyra Buna ziua ,un prieten de-al meu fiind in perioada de incercare ,a lovit pe cineva și i s-a făcut dosar penal pentru loviri și alte violente . Victima are un ... (vezi toată discuția)
Agresiune Crinutza777 Crinutza777 Buna ziua am si eu o intrebare..luna trecuta pe data de 22 am insotit-o pe mama mea la tribunal pentru procesul ei cu tatal meu,akolo martora tatalui..sora lui ... (vezi toată discuția)
Altercatie in club shary shary Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)