avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salariu presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariu presedinte

buna ziua!
as vrea sa va rog sa-mi spuneti daca un presedinte de asociatie de proprietari trebuie sa aiba contract de munca chiar daca are 70 de ani
si daca la 100 lei salariu brut se oresc datoriile catre buget
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:18, 14 Iulie 2010
In asociatia de proprietari sunt persoane care sut platite pe baza de contract de munca (ce primesc salarii) si persoane platite pe baza de contracte de mandat, contract civil, conventii (ce primesc indemnizatii).
Atat salariile cat si indemnizatiile se impoziteaza la asociatie. Asociatia depune declaratiile la finante si vireaza aceste retineri.
Nu trebuie sa declare la finante cel care primeste salariu sau indemnizatia, ci asociatie, pentru toti cei platiti.
Dar cu ce va nemultumit si mai ales daca ar fi trebuit sa declare cu ce va avantaja pe dumneavoastra? Poate ne lamurim impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege mira55 mira55 Sant interesat de interpretarea corecta a art.32 - (1) din Legea 230/2007 \\"Preşedintele asociaţiei de proprietari sau membrii comitetului executiv pot fi ... (vezi toată discuția)
Contract civil ilegal pentru angajatii asociatiilor de proprietari? Crina70 Crina70 Buna ziua! Este adevarat ca potrivit noului Cod al muncii nu se mai pot face angajari cu contract civil in Aosociatii de proprietari ?#- (vezi toată discuția)