@elena138 :love1:
Multumesc pentru raspuns, editam a 5-a oara mesajul precedent.
:)) In legatura cu ce ati scris, sa stiti ca e chiar alta estetica. Nu o pot explica, dar chiar intrebam pe cineva de ce astazi in Bucuresti, daca esti solida la 14-18 de ani, e
musai sa te imbraci in haine mulate cu decolteu mare. Nu stiu daca e bine sau rau, pur si simplu mi se pare ca devin din ce in ce mai rare hainele largi la adolescentele solide :hm:.
@u.b.i.k. :bow:
Acum am recitit asta
De ce tin astazi tinerii mai mult decat ieri sa-si semnalizeze masculinitatea sau feminitatea prin presemnalizarea partilor implicate in erotism cu desene? Oooo!
Ce sugerati:
a. Ceva legat de androginism sau dizolvarea alinierii sex / gen? Semnalizarea prin tatuaj ar fi raspunsul anacronic al unora la emascularea colectiva din societatea contemporana, disparitia violentei fizice, aparitia metrosexualitatii?
b.Dimpotriva, ca exista o justificare sociala a tendintei spre sexualizare in crestere?
Nu imi dau seama cum sa interpretam. La o adica, daca societatea considera ca obiceiul instinctual de a vedea ca normal corpul nud, adica un saculet frumos confectionat de piele mata cu 2 ochi, 2 maini, 2 picioare si-a trait viata, poate intr-adevar sa reconfigureze experienta umana, asta inteleg. La fel cum e normal sa vezi par pieptanat si ai fi surprins sa vezi pe cineva pe strada cu chica strabunilor, ar putea in viitor deveni anormal sa vezi pe cineva fara tatuaj.
Ce nu inteleg: ce din contemporaneitate vi se pare ca ne conduce la aceasta?