Practic, nu este posibil pentru abonatii casnici. Nici un furnizor de energie electrica nu se incurca in hatisul documentatiei pentru maxim 100 kWh/luna cat poate consuma un consumator casnic. Alegerea furnizorului se face de consumatorii mari, 3-5 MWh unde exista si profit.
Eu am bunicii in Teleorman unde actioneaza CEZ.Astia vin si citesc o data la 6 luni si nu emit facturi decat atunci la regularizare.
Am schimbat pe enel de circa 6 luni ca sa le vin facturi lunar chiar daca sunt estimate.
Sper ca v-am lamurit si daca vreti uploadez 2 facturi scanate de la furnizorii diferiti ENEL si CEZ cu acceasi adresa.
A si inca o chestie la care sigur nu v-ati gandit.
Cind sun la Enel ca a cazut curentul vin cei de la Ene desi imi spun la telefon ca deranjamentele se solutioneaza de distribuitorul care administreaza infrastructura respectiva respectiva dar vin imediat chiar daca tataie e singurul in zona de CEZ si la 10 km de zona enel adica judetul Giurgiu.
Pretul este la fel dar la interventii cind a cazut curentul vecinii unii au sunat la CEZ si unii au mers la primaria.(problema era cu tot satul)
Bunicii au rabdare de obicei dar daca dureaza ei nu stie sa sune la ENEL asa ca au sunat la mine si eu sun mereu.Fiind ocupata la servici am vb cu ei dupa inca 4 ore.Am sunat la ENEL si in 1H se rezolvase pentru tot satul.Cei de la CEZ au aparut abia a 2 zi ca ei nu lucreaza noaptea(intre timp se facuse noapte.
Doamna w_v_w_v si dl Kappauser nu va mai bateti capul degeaba ca nuaveti cu cine.
Sigur Dl Adriantot stia ca se poate schimba si in ceea ce priveste restul lumii cine vrea sa inteleaga intelege cine nu ramane cu "FURNIZORUL" lui si nu il mai updateaza nicodata.