elga50 a scris:
Despre ce 80% vorbiti?
Avand in vedere ca suntem pe un forum juridic am plecat de la premisa ca moderatorul acestei sectiuni are cunostinte solide in domeniul pe care il pastoreste.
E vorba de procentul dintre proprietari asociatiei care aproba trecerea acesteia la repartizarea costurilor prin metoda repartitoarelor... si, ulterior, poate stabili o alta varianta de repartizare a costurilor cu energia termica.
Pe de alta parte o lege nu poate lua in calcul toate particularitatile din teren, ci cuprinde prevederi general valabile.
In cazul de fata este vorba de ordinul ANRSC si care pe langa aspectul ca nu are putere de lege, trebuia sa prevada tocmai situatiile specifice...
Cei care incearca un rationament altfel decat al dv. ii faceti adepti ai egalitarismului comunist. Si ce ar fi rau in asta, la urma-urmei?
N-am sustinut ca vreun membru al forumului ar fi adept sau comunist. Am afirmat ca are opinii...
Am venit cu argumente pe care nu le-ati combatut cu contraargumente.
In continuare astept opinia dvs.
...inchidem subiectul pentru ca, in calitate de moderator, nu pot accepta ca intr-o discutie sa etichetati pe ceilalti utilizatori cu alta parere decat a dv. ca fiind comunisti.
Este si aceasta o varianta!
Dar pana atunci participam la un schimb de idei...
Nu am jignit pe nimeni prin afirmatiile mele si am folosit un limbaj civilizat. Am respectat regulamentul forumului.
Asa cum dvs. aveti dreptul la opinie, va rog sa respectati si dreptul celorlalti la opinie ...
Ordinul ANRSC se aplica numai asociatiilor cu repartitoare....