avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!

Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
Tariful de risc se bifeaza doar pentru asociatiile de proprietari care au salariati, deci daca declara veniturile pe sectiunea A - salariati si similari.

Pentru cele care declara numai pe conventii civile nu este de bifat, ramane pe 0 (N).
cursul de fiscalitate l-am aavut joi 25.08.2011 cu dna gasca mihaela de la anaf si mai am vineri pe 02.09 .2011 o sa o intreb sa mi fie clar ce cod caen avem .
ea a completat o dec 112 pt cei care nu stiu si asa ne-a spus ca trebuie mai ales ca eu am facut precizarea ca am trasmis cu 6832
astept 02.09.2011 sa clarific care e ...

Pana atunci, deschideti o declaratie 112 vida (necompletata, puneti cursorul mouse-ului pe cod CAEN si o sa vedeti ca va apare ceva scris acolo.
Cititi si apoi o intrebati si pe doamna...... Poate a avut un concediu prelungit si nu mai stie ultimele noutati!!!:rtfm:

Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti nume de persoane sau societati comerciale. Este impotriva Regulamentului de postare in forum.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
elga50, moderator
Scuze ca n-am mai intrat pe forum sa anunt schimbarea de cod CAEN, insa este de luna trecuta. Acesta apare, intr-adevar, pe formularul Declaratiei 112 descarcat de la Anaf, la deplasarea cursorului deasupra campului unde se completeaza codul CAEN. Daca asa spun ei, asa o fi. Oricum, prea multe schimbari.
imi cer scuze nu am stiut ca nu am voie nume persoane si sinstitutii va rog f mult sa mi modificati!

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)