Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
Buna ziua
Vad ca la declaratiile on-line,in instructiuni ,se recomanda sa folosim acelasi calculator pentru inslalarea certificatului digital,de pe care am trimis cererea.
In caz ce se defecteaza ce faci???
Multumesc d-na Elga, in tara asta, nu e nimic ca lumea, se schimba intruna ceva , azi e una , maine e alta. Eu fiind pensionar (administrator), platesc 16 % impozit. Dupa parerea d-voastra, CASS, mai platesc (5,5% eu si 5,2% asociatia?)
In privinta asta parerile sunt impartite, de nu stii dupa cine sa te iei. !
Multumesc anticipat ! O zi buna!
Am si eu o intrebare pentru unul din moderatori in ceea ce priveste completarea:
Pentru o salariata aflata in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani se trece in "ANEXA 1.2 Asigurat" la "SECTIUNEA A", pentru ianuarie 2011 ca exemplu:
5. Ore lucrate efectiv în lună : 0
6. Ore suspendate in lună : 168
7. Total zile lucrate : 0
8. Venit brut realizat : 0
9. Bazã Contributie Individualã SOMAJ : 0
etc.
De fapt toate orele de lucru ale lunii respectiv sunt trecute ore suspendate si pun in evidenta situatia salariatei. Alta precizare prin formular nu am mai vazut.
Multumesc anticipat!
Certificatul digital se poate instala pe cite calculatoare doriti, chiar se recomanda sa il aveti pe cel putin doua calculatoare, daca unul se strica il aveti deja instalat pe celalalt si il puteti folosi.