Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
D-na Elga, am accesat link-ul dat de d-voastra mai sus pentru 112 (testare), il accesez imi spune sa instalez acel Adobe, pe care il am instalat, dar mai departe, cum intru in 112 testare?
Soft-ul A de incarcare si validare date pentru formularul D112: PDF Adobe Actualizat în data de 07.02.2011
Click pe ce am bolduit eu, acolo e albastru.
Rectific
Vad ca acum cer un ID si parola. Au schimbat modificarea :)) Astia schimba de la ora la ora!!!! dimineata nu era asta.
Descarcati Decl.112 de pe site-ul ANAF
Deci, impozitul pentru presedinte si femeie de servici, pensionari trebuie trecut si el in declaratia 112 sau doar in 100???? Si impozitul pentru diferite lucrari ocazionale trebuie trecut in dec112 sau doar in decl.100?
La asociatia mea sunt numai pensionari si lucratori in alta parte, deci nu se platesc alte contributii decat impozitul, deci numai Decl.100.
Pentru sanatate isi plateste fiecare individual.
Cu scuze, dar conform minunatei ordonante modificata cu aplicare din 10.09.2010 ce facem cu CAS si somaj chiar la cei cu alte locuri de munca si la functia de presedinte ( aleasa) cu sanatatea.
Multumesc si scuze la cate am citit s-ar putea sa imi scape ceva.