avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!

Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
D-na Elga, am accesat link-ul dat de d-voastra mai sus pentru 112 (testare), il accesez imi spune sa instalez acel Adobe, pe care il am instalat, dar mai departe, cum intru in 112 testare?
Soft-ul A de incarcare si validare date pentru formularul D112: PDF Adobe Actualizat în data de 07.02.2011

Click pe ce am bolduit eu, acolo e albastru.

Rectific
Vad ca acum cer un ID si parola. Au schimbat modificarea :)) Astia schimba de la ora la ora!!!! dimineata nu era asta.
Descarcati Decl.112 de pe site-ul ANAF

Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
elga50, moderator
Deci, impozitul pentru presedinte si femeie de servici, pensionari trebuie trecut si el in declaratia 112 sau doar in 100???? Si impozitul pentru diferite lucrari ocazionale trebuie trecut in dec112 sau doar in decl.100?
La asociatia mea sunt numai pensionari si lucratori in alta parte, deci nu se platesc alte contributii decat impozitul, deci numai Decl.100.
Pentru sanatate isi plateste fiecare individual.
Cu scuze, dar conform minunatei ordonante modificata cu aplicare din 10.09.2010 ce facem cu CAS si somaj chiar la cei cu alte locuri de munca si la functia de presedinte ( aleasa) cu sanatatea.

Multumesc si scuze la cate am citit s-ar putea sa imi scape ceva.

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)