Dna Elga50
Spuneti "Eu personal nu am de completat D112, asa ca problema ma va interesa numai din curiozitate".
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for... >
Sa inteleg ca sunteti in situatia fericita sa aveti numai pensionari sau persoane care care incaseaza venituri ocazionale, pe langa cele salariale ? Deci completati numai declaratia 100 (impozitul pe venit)....
Sunteti o fericita si va multumesc ca v-ati implicat atat in descifrarea acestei grandioase "emanatii" a institutiilor statului (Decl 112) #-o
Am incercat sa completez din nou varianta de test si dupa validarea finala imi apare o fereastra sa verific fisierul XML cu erori, etc.
De unde scot acest fisier ca nu reusesc sa il gasesc....
Apoi referitor la plata datoriilor, pana acum efectuam platile catre institutii cu OP, prin trezorerie (in conturi diferite, pentru fiecare institutie).
Acum platesc banii in cash la administratia financiara ? Daca nu, in ce cont ar trebui virati banii ?
Ati vazut pe undeva ceva informatii referitoare la transferul datoriilor catre stat, conform decl. 112 ?
Multumesc inca o data pentru mentinerea acestui topic care sper sa fie folositor tuturor persoanelor care sunt interesate =D>