avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!

Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
Buna seara,

Stie cineva ce este cu acest vector fiscal. Este vreo declaratie care se depune la ANAF ? Sau care este procedura si la ce foloseste ?

Multumesc
Cine poate sa-mi spuna ce trebuie sa fac unui CD ca sa pot salva pe el Decl.205?
Buna seara.
Vad ca acolo zice ca vor pe discheta.Cred ca puteti sa alegeti in loc de A si sa bifati ( daca lucrati pe programul lor ) alt driver D, E, F depinde de calculator.
Introduceti CD si vedeti ce litera are partitia unde scrie My Disc ( sau numele CD in cazul in care i-ati dat un nume ) si bifati litera respectiva si ulterior butonul de salvare pt. u. fiscala.
Daca sunt nelamuriri va stau la dispozitie.
buna seara
As avea si eu o intrebare: pentru o firma nou infiintata (mai exact anul trecut in octombrie) care nu are angajati mai trebuie sa depun declaratia 112, unii zic ca da altii zic ca nu si nu mai inteleg nimic. o depun pe 0 sau nu?
Si oricum nu ma descurc sa o descarc, nu o gasesc sau poate ca nu stiu sa caut.Va rog daca aveti linkul de unde ati descarcat-o sa-l postati.
Multumesc pentru ajutor
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
georgiana_mir, utilizator
Daca nu aveti de achitat impozite si contributii catre stat pentru ca nu aveti angajati, Declaratia 112 nu se depune.

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)