Exista vreo lege in care o persoana sa nu aiba voie sa se aproprie de cineva mai putin de "x" metri? Stiu ca in alte tari se poate...
Si daca da care este?
Uitandu-ne atent la unii dintre baietii astia,tocmai limbajul nu il au.
Formulati o plangere la Inspectoratul General al Jandarmeriei,mai ales ca a fost schimabt de 1-2 zile seful acestuia,in atentia Inspectorului general,porin care solicitati sa se ia masuri asupra comportarii amenintatoare a fostului prieten.
Este bine sa aveti probe care demosntreaza aceasta
Formulati o sesizare si in atentia Secretarului de Stat pentru Ordine Publica din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Nerespectarea hotararilor judecatoreste este codificata in Art. 271 CP, dar priveste pentru civil doar impotrivirea la o executare sau impiedicarea folosirii unei locuinte, iar aacii nici una nu se poate aplica. Nici amenda cf CPC nu ar putea lua, nu exista un articol in acest sens din cate stiu...
De asta intreb, hotararea o obtii, dar cum pedepsesti nerespectarea?
Inainte de a va raspunde la intrebare as vrea sa va pun o intrebare.
Daca ati fi judecator intr-o astfel de cauza ce ati decide?
Ati da negru pe alb ce am sustinut eu?
se poate interzice.printr-o hotarare penala,sau printr-un act semnat la politie,ca aceasta persoana,sau nu se apropie la oanumita distanta de victima,si sa nu frecventeze locuri sau localuri,la ora cand victima le frecventeaza.
Ordin de restrictie
gyoni8
Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva unei persoane, nu vreau ca aceasta persoana sa se mai apropie de mine?
Unde ma adresez si cam ce probe imi ... (vezi toată discuția)