aligabi2004 a scris:
Exista vreo lege in care o persoana sa nu aiba voie sa se aproprie de cineva mai putin de "x" metri? Stiu ca in alte tari se poate...
Si daca da care este?
Am plasat prima postare pentru a incerca sa se inteleaga mai bine problema concreta care exista si se pare ca nu atat hotararea ar fi cel mai dificil lucru de obtinut ( in opinia mea;) evident)
Ceea ce zice Emma este relevant dar problema este mai larga.Nu este vorba doar de domiciliu...si aici apare problema ca doar in civil se poate rezolva efectiv pe probleme legate de violenta domestica si distanta care ar trebui pastrata pentru a nu se crea multiple traume psihice victimei.
In ceea ce priveste aplicarea unor sanctiuni penale pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti in care ,,X'' sa nu se poata apropia la mai mult de 300 metri sa zicem exista probleme serioase, dar instanta isi poate face datoria sacra fata de justitie in cazul in care admite o astfel de actiune.
Argumente juridice exista pentru admiterea actiunii.
In cazul in care va explicam situatia era nu numai fata de o persoana fizica ( sa zic asa ca tot omul) care se pricepea si ea ....ci si fata de o firma de detectivi care urma sa fie vizata cu un alt proces...
Adica era o sacaiala dubla...
Se depusesera niste fotografii la dosar, existau si niste filmari... existau si multe, multe alte lucruri( care erau prea greu de folosit dar se dorea...) obtinute... dupa parerea mea in mod ilegal...
Adica in afara de violente fizice nedovedite deoarece prezumtia de nevinovatie exista se mai exercitau si violente psihice...
Cat priveste angajamentul fata de politie nu comentez intrucat nu are sens ( intelege Eumarian)
In astfel de cazuri politia are nevoie de probe...si chiar si daca are probe...masurile nu prea se dispun din cate stiu eu...