avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual cu un minor!!!!!??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual cu un minor!!!!!??

Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur.
Am o relatie cu o fata care in martie acum face 16 ani, iar eu fac in mai 23. In ciuda varstei, tinem mult unul la altul si sunt genul de persoana care a avut doar relatii serioase de lunga durara, 3, 4 ani. Fata aceasta tine foarte mult la mine pentru ca a gasit in mine omul cu care poate vorbi orice pentru ca ai ei niciodata nu o asculta. Suntem din acelasi oras, numai ca eu acum sunt la facultate si ne vedem doar in week-end. Iar week-endul trecut ai ei au plecat la tara, iar fata a venit la mine. Ea este virgina, insa nu m-am atins de ea, doar ne-am sarutat putin in zonele intime, daca-i puteti spune sex oral, ok, desi e prea mult spus.
Acum ai ei au aflat de mine si au amenintat-o ca se duce la politie sa depuna plangere ca eu corup minori si ca nu vreau de la ea decat sex si ca "dupa ce te ... te lasa". Nu este deloc asa, eu chiar vreau o relatie serioasa si fata chiar m-a sunat acum si mi-a zis ca au zis ca o bate, ca face plangere si mi-a zis sa nu o las acum la greu si sa fiu alaturi de ea ca ea ma iubeste.

Intrebarea este, pot fi acuzat de ceva? :( Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
rex23, utilizator
Felicitari @rex23,desi preferam sa-ti spun pe nume.
Ai toata admiratia mea,pentru felul cum gindesti si-ti iubesti prietena respectind
intimitatea ei.Nu sunt avocata,dar stiu ca nu-ti pot face nimic parintii fetei.Fratele ei constat sa va este de mare ajutor,aducindu-va informatii din interiorul familiei.
Faci foarte bine ca te informezi,si cum spune si domnul cu masca legii,te poti vedea cu ea,dar mare atentie sa nu "deranjezi" parintii fetei.Indiferent de mentalitatea lor,trebuiesc respectati.
Gindesti si te comporti corect.
Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti putin cu intimitatea deplina,pentru a nu-ti complica viata inutil,cunoscind atitudinea parintilor ei.Tu alegi.
Iti dai seama Silvana ca trebuie sa astept cel putin 3-4 luni macar sa faca 16 ani. Faza e ca ea acum are cel mai multe nevoie de mine si mi-a zis sa nu o las singura la greu. Nu vreau sa fac asta :( Sper totusi sa inteleaga ai ei. E normal sa se gandeasca la rau, dar nu ma cunosc. Daca esti parinte adevarat si vezi ca fata ta umbla cu unul mai mare, invita-l acasa la masa si vezi ce gandeste, ce are in cap si ce are de gand, nu asa te duci repede la politie. O sa stau deocamdata deoparte sa se linisteasca treburile.
Sigur ca-mi dau seama,crezi ca eu nu am avut sentimente de frustrare,la virsta "ei?."
Ba da,desi parintii mei au fost mai moderni,mai intelegatori,dar tot parinti "cu frica " sa nu patesc ceva anume...Tu ai luat contact cu ei?De aici pleaca totul.Te cunosc?Cum?.De la cine?.Este foarte important un prim contact,o prima impresie.Despre asta nu ai spus nimic.Parintii tai ce spun?,cum reactioneaza?,ce stiu...sunt multe intrebari,stiu..dar necesare.
Ai ei nu ma stiu pentru ca "e prea mica sa aduca baieti acasa". Tot ce stiu este ce le-a zis ea, insa ei tot pe a lor o tin ca "asta te ... si te lasa". Parintii mei stiu de ea, au vazut poze, tata chiar a vazut-o real. ai mei mi-au zis doar sa am grija sa nu cumva sa aiba parinti nebuni si cam au avut dreptate. nu stiu de faza asta cu politia ca abia astazi s-a intamplat. cand ma pregateam sa-l sun pe tata sa discute cu avocatul nostru m-a sunat fata si mi-a zis inca nu a facut plangere si chiar daca face da si ea declaratie in care spune ca nu m-am atins de ea, ca ea vrea sa fie cu mine, etc, e complicat tare. am avut o relatie cu o fata care la fel nu o lasau dupa 10 afara, pana cand m-au cunoscut si dupa aia nu-si mai faceau griji, dar se pare ca parintii la fata asta la care tin eu sunt mai dificili, nici nu vor sa auda. au zis ca daca vrea o relatie sa aiba cu un baiat de varsta ei sau pana in 18 ani, dar ei nu stiu ca aia sunt mult mai obsedati sexuali, ca unii nu au avut inca nimic
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
rex23, utilizator
Domnisoara in cauza e minora pana cand implineste 18 ani. E foarte dificil de demonstrat o corupere de minore (actul sexual), dar nu imposibil. E recomandat sa nu te complici. La 16 ani se poate casatori doar cu incuviintarea parintilor. Ai grija ca fata e la o varsta dificila si se poate intoarce impotriva ta . O declaratie la politie din partea ei ca a avut relatii cu tine si e de rau...

Alte discuții în legătură

Politia a primit o sesizare pentru ca sunt intr-o relatie cu o minora de 14ani, dar nu am intretinut relatii sexuale, eu am 23 de ani. ce pot sa patesc? Chirix Chirix Buna Ziua! Am 23 de ani si am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult. Sentimentele sunt reciproce. De 5 luni ne cunoastem, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o fata de 15 ani. bogdanida bogdanida Buna dimineata, am si eu o intrebare simpla... Umblu de ceva timp cu o fata micuta ca sa zic asa. Ea are 15 ani in momentul asta dar umblu cu ea de la 14 ani ... (vezi toată discuția)