avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual cu un minor!!!!!??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual cu un minor!!!!!??

Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur.
Am o relatie cu o fata care in martie acum face 16 ani, iar eu fac in mai 23. In ciuda varstei, tinem mult unul la altul si sunt genul de persoana care a avut doar relatii serioase de lunga durara, 3, 4 ani. Fata aceasta tine foarte mult la mine pentru ca a gasit in mine omul cu care poate vorbi orice pentru ca ai ei niciodata nu o asculta. Suntem din acelasi oras, numai ca eu acum sunt la facultate si ne vedem doar in week-end. Iar week-endul trecut ai ei au plecat la tara, iar fata a venit la mine. Ea este virgina, insa nu m-am atins de ea, doar ne-am sarutat putin in zonele intime, daca-i puteti spune sex oral, ok, desi e prea mult spus.
Acum ai ei au aflat de mine si au amenintat-o ca se duce la politie sa depuna plangere ca eu corup minori si ca nu vreau de la ea decat sex si ca "dupa ce te ... te lasa". Nu este deloc asa, eu chiar vreau o relatie serioasa si fata chiar m-a sunat acum si mi-a zis ca au zis ca o bate, ca face plangere si mi-a zis sa nu o las acum la greu si sa fiu alaturi de ea ca ea ma iubeste.

Intrebarea este, pot fi acuzat de ceva? :( Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
rex23, utilizator
pai daca e virgina cum sa declare asa ceva? ce aia nu o duc la ginecolog sa vada ca nu m-am atins
Ai atita dreptate,pacat ca parintii ei nu sunt de acord cu relatia voastra.Dar se poate insista pe linga ei ( prietena ta + fratele ei)pentru a te primi intr-o vizita ( oficiala)chiar si cu nu mic santaj emotional.Sunt aproape sigura ca vei reusi sa le schimbi impresia,oferindu-le garantia ca o vei pastra "intacta" lucru pe care tu il respecti fff.mult.
la cum au reactionat acum ca nici nu m-am atins de ea, nu vreau sa-mi imaginez cum o sa faca daca ma vada in casa lor :-/ le-a zis fetei ca daca le spune tot adevarul nu-i face nimic si ea le-a zis ca tine la mine ca a venit in week-end la mine cu verisoara ei si cu prietenul acesteia si ca a venit ca asa a vrut ea, nu ca am chemat-o eu. multi ma intreaba de ce nu o las, de ce nu caut una de varsta mea?
Raspunstul este ca in ziua de azi fetele (si nu ma refer la tine ca nu te cunosc) sunt foarte perverse si m-am saturat sa fiu inselat sau sa stea cu mine doar pentru ca am bani. si stiu ca fata asta, chiar daca e mica, dragostea ei e foarte sincera si stiu ca nu are cum sa insele, etc.
Te cred,si cunosc mult mai multe decit tine,iti imaginezi.Cred ca esti prima ei dragoste si este sincera,dar va trebuie putin timp de acalmie,macar citeva zile.
Nu insistati in urmatoarele zile,ca veti agrava iremediabil atmosfera din casa fetei.Voi puteti discuta la tlf.cit doriti,sunt sigura ca va si puteti intilni( relativ putin ca timp).Important este ca in aceste zile sa nu se discute in casa fetei pe tema voastra.
lazu a scris:
Ai grija ca fata e la o varsta dificila si se poate intoarce impotriva ta . O declaratie la politie din partea ei ca a avut relatii cu tine si e de rau...

Cum sa fie de rau? Dvs ati citit preverile legale mentionate si mai sus?

Alte discuții în legătură

Politia a primit o sesizare pentru ca sunt intr-o relatie cu o minora de 14ani, dar nu am intretinut relatii sexuale, eu am 23 de ani. ce pot sa patesc? Chirix Chirix Buna Ziua! Am 23 de ani si am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult. Sentimentele sunt reciproce. De 5 luni ne cunoastem, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o fata de 15 ani. bogdanida bogdanida Buna dimineata, am si eu o intrebare simpla... Umblu de ceva timp cu o fata micuta ca sa zic asa. Ea are 15 ani in momentul asta dar umblu cu ea de la 14 ani ... (vezi toată discuția)