iliedan77 a scris:
Dupa cum am spus in prima postare, EU sunt angajat cu contract de munca la acesta firma.
Perfect de acord, deschiderea unui cont dureaza o ora, dar emiterea unui card atasat contului dureaza doua saptamani, dar nu cred ca procedurile bancare conteaza atat de mult. Faptul ca am incasat niste bani in contul sotiei nu cred ca poate constitui o problema. Relatia pecuniara dintre administratorul firmei si sotia mea ma indoiesc ca poate fi asimilata cu relatia de munca dintre Firma si mine, ca angajat al acesteia, in lipsa unui document care sa ateste acest lucru.
Ca sa fie clar, eu nu vreau sa revendic salariile pe lunile in care s-au efectuat plati ci DOAR pe lunile in care nu s-au efectuat plati. Vreau sa recuperez doar drepturile salariale neincasate, iar faptul ca am incasat niste bani in contul sotiei in prima luna a fost o chestie de conjunctura.
In plus, ma intereseaza plata taxelor afererent salariului, catre CAS, CASS,etc...
Asociatii sunt romani, doar administratorul este cetatean strain, iar cei doi asociati au proprietati in Romania.
Pentru a vedea daca vi s au virat sumele pentru cas , de la casa de pensii judeteana puteti obtine stagiu de cotizare sa vedeti ce cit s au virat.
Cu salariul pe care doriti sa l revendicati se poate doar cit aveti inscris pe cartea de munca, deschideti actiune in instanta- tribunal -raspunderea este a administratorului, asociatii raspund doar daca faceti dovada ca stiau de nereguli. Dar ati precizat ca sunt persoane bine situate si ma indoiesc ca nu si au luat masuri de precautie. Din cont banii se pot retrage si de la casieria bancii, iar normal pt virarea sal pe card e nevoie si de o intelegere intre banca si angajator.