avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Controverse legate de valabilitatea CCMN pe anii 2007 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Controverse legate de valabilitatea CCMN pe anii 2007 - 2010

Legat de acest subiect exista se pune problema daca CCMN 2007/2010 este sau nu in vigoare.
Haideti sa vedem daca d.p.d.v. juridic sustinerea Ministerului Muncii (www.avocatnet.ro/content/con... )
are sau nu temei legal.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Partea cu actul aditional la CCM constructii ma intereseaza si pe mine, unde il gasesc?
www.araco.ro...legislatie

[ link extern ]
Multumesc pacepa :coffee:
Cu placere (cu precizarea ca inca nu s-a publicat ultimul act aditional in MO).
ieri am fost la ITM si mi-au aratat actul aditional semnat de ARACO si inregistrat la minister, cu data de 10.02.2011. iar in CCM pe ramura constructii scrie ca intra in vigoare la data inregistrarii .
de asemenea, cei de la ITM au spus ca il iau in considerare, asa li s-a spus si de la minister.
dilema este cum se vor face salariile pentru ianuarie 2011? 670 minim , cum a fost prin Hg privind salariul minim garantat in plata pt 2011 sau 700, cum apare in actul aditional la CCM pe ramura constructii?

Alte discuții în legătură

Raspuns ministerul muncii salariu minim utc utc Buna ziua, Am postat la documente utile raspunsul Ministerului Muncii referitor la salariu minim pe economie. Va rog, ce salariu aplic? ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca unic la nivel national pentru anul 2011 leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Aveti idee daca, CCMU la nivel national pentru anul 2011 a fost inregistrat la Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei? Va urez ... (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)