avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiar 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiar 2011

Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou.
Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru lamuriri din spatele robelor: cum e in stagiu, ce faci, ce nu faci, ce ai de facut, cum trebuie sa faci, etc.
Va salut si va astept,
Utilizator R.
in opinia mea trebuie sa scrii "retrocedare onorariu pentru luna ... conform contract colaborare nr. ..."
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
Avran Razvan - Cabinet Avocat, Avocat
Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti si mie,ca stagiar, cum poti ajunge sa fii angajat de o societate de avocatura gen Musat&asociatii,KINSTELLAR sau oricare alta din cele mari, cum procedezi?
Trimiti un cv in care treci ce? Neavand experienta ....
Si cum anume se face selectia la ei, presupunand ca m-ar chema totusi la interviu?
Dupa ce criterii?
Se da un test? Din ce se poate da acel test? Ce materii?
Poate a trecut cineva prin aceasta experienta si poate detalia, ce abilitati a avut trecute in cv asa incat sa fie selectat dintre multi altii.
Multumesc mult daca-mi veti raspunde.
le cauti site-ul, cam fiecare are o sectiune pt aplicatii. faci rost de adresa de e-mail (e pe site cam la toate), trimiti cv + scrisoare de intentie. multi cer foaia matricola.de obicei o sa fie mai multe interviuri. chiar daca nu ai experienta de munca propriu-zisa, iti trec stagiile de practica macar, concursuri, voluntariate.toti ce poti si e relevant. succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar geo26 geo26 avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)
Contractul de colaborare al stagiarului Lucian Croitoru Lucian Croitoru Un avocat [b]stagiar [/b]care are un contract de colaborare cu o forma de organizare a profesiei (un cabinet individual, de exemplu) poate sa aiba dreptul la ... (vezi toată discuția)
Avocati stagiari ContSters156526 ContSters156526 Am creat acest topic la propunerea membrilor care au fost admisi ca stagiari. Sa vorbim despre ce inseamna sa fii stagiar, cum incepem, cum ne descurcam. :D (vezi toată discuția)