avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiar 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiar 2011

Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou.
Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru lamuriri din spatele robelor: cum e in stagiu, ce faci, ce nu faci, ce ai de facut, cum trebuie sa faci, etc.
Va salut si va astept,
Utilizator R.
@ Luciana21: centrele de stampile iti fac stampila si ca stagiar; nu te impiedica nimeni sa iti faci dar daca nu ai dreptul la clientela proprie de ce sa o faci?

eu totusi mi-am facut si bine am facut; in afara de clientela personala, mi-a trebuit la telefonie mobila, la o somatie, la niste notificari, la operatorul de cablu etc....traind in tara stampilelor, o hartie stampilata (chiar si de un stagiar) are mai mare greutate ca una doar semnata....

@ florentza: ala e. vor sa introduca paragrafe cu obligativitatea de a urma INPPA ul dar poate dupa congresul UNBR

@lisette: eu le platesc anual in baza deciziei de impunere obtinute prin scaderea dintre declaratia 220 si 200; la salariul minim sunt 444 lei/an sau 37 lei/luna si am platit totul odata ca sa nu mai stau pe la cozi si sa bat drumul

bafta!
Multumim, Alex!
In ajutor, ca intotdeauna! =D>
@Luciana21 si @alexchiciu
Chiar fara drept la clientela personala, stagiarul trebuie sa aiba stampila pt incasarea banilor de la oficii.

Edit later: si pt incasarea onorariilor retrocedate de catre indrumatorul de stagiu. Ca tre' stampilate chitantele.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Multu' mult pentru ajutor.
adutescu a scris:

@Luciana21 si @alexchiciu
Chiar fara drept la clientela personala, stagiarul trebuie sa aiba stampila pt incasarea banilor de la oficii.

Edit later: si pt incasarea onorariilor retrocedate de catre indrumatorul de stagiu. Ca tre' stampilate chitantele.

Stagiarul da indrumatorului chitanta pt veniturile incasate.Chitanta tb insotita de factura? ma ref strict la veniturile lunare ..(salariu)
Multumesc pt raspuns!
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
lisette, utilizator

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar geo26 geo26 avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)
Contractul de colaborare al stagiarului Lucian Croitoru Lucian Croitoru Un avocat [b]stagiar [/b]care are un contract de colaborare cu o forma de organizare a profesiei (un cabinet individual, de exemplu) poate sa aiba dreptul la ... (vezi toată discuția)
Avocati stagiari ContSters156526 ContSters156526 Am creat acest topic la propunerea membrilor care au fost admisi ca stagiari. Sa vorbim despre ce inseamna sa fii stagiar, cum incepem, cum ne descurcam. :D (vezi toată discuția)