adita74 a scris:
stiam ca trebuie depusa o declaratie 070 la administratia financiara de care apartine cabinetul in cadrul caruia colaborezi.
apoi declaratia 221 privind venitul estimat la administratia financiara de domiciliu.
mai este de actualitate acest mod de inregistrare? daca da, exista o ordine intai declaratia 070 apoi 221 sau nu?
si inca o intrebare, cu multumiri anticipate pt. sprijinul acordat, ce documente imi trebuie pentru aceste declaratii?
Vezi aici
www.avocatnet.ro/content/art...
Luciana21 a scris:
Buna tuturor, as dori o opinie cu privire la venitul minim pe care trebuie sa mi-l retrocedeze lunar maestrul, adica care e cuantumul?Eu stiam ca pt. un stagiar este de minim 800 ron lunar, dar maestrul meu a trecut doar 200! Este legal?
Nu, exista decizie UNBR ref venitul minim retrocedat. Nu am gasit-o rapid, dar sigur exista.
cand l-a depus la barou a schimbat prima coala si a scris ca nu am dreptul?Ce recomandati sa fac un act aditional sau se poate face un nou contract ?
Pai de ce l-a dus el si nu tu? Cererea de inscriere este a ta, nu a lui!
Da, trebuie facut act aditional.
Si inca o intrebare la finante trebuie sa ma inregistrez in 30 de zile de la emiterea Deciziei?
Da.