Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou.
Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru lamuriri din spatele robelor: cum e in stagiu, ce faci, ce nu faci, ce ai de facut, cum trebuie sa faci, etc.
Va salut si va astept,
Utilizator R.
Puteti depune contractul oricand, la aceeasi data se plateste taxa de inscriere in tablou si in maxim o saptamana se depune juramantul, apoi vi se elibereaza un exemplar din contract ( parafat), decizia de inscriere in tablou si legitimatia.
Succes!
Nu se poate depune juramantul in aceeasi zi cand se depune si contractul?
Se poate, daca va depuneti contractul intr-o zi de marti, aceasta fiind, din cate stiu, singura zi a saptamanii in care se poate depune juramantul, la Baroul Bucuresti (inaintea sedintei de Consiliu, deci undeva in jur de ora 13.00, la et. 5, la Sala de Festivitati).
Am si eu o intrebare, este legata de plata impozitului de 16%; as vrea sa stiu care este procedura, am inteles ca trebuie sa ma inregistrez la anaf samd, cu ce periodicitate se platesc, cum imi stabilesc masa impozabila (care cheltuieli sunt considerate deductabile).Ce presupune tot acest proces?
Multumesc.
Avocat stagiar
geo26
avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)