avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiar 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiar 2011

Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou.
Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru lamuriri din spatele robelor: cum e in stagiu, ce faci, ce nu faci, ce ai de facut, cum trebuie sa faci, etc.
Va salut si va astept,
Utilizator R.
Buna ziua...urmaresc de mult discutiile de pe forum ,insa nu am participat niciodata... :d...azi m am prezentat la barou pt a-mi ridica decizia de primire in profesie...insa nu mi s-a zis nimic:cand tb sa depunem ctr de colaborare , sa platim , taxa , sa depunem juramant...imi puteti spune care este termenul de indeplinire al acestor formalitati?
multumesc
@danabrn
Termenul este de 2 ani.
Puteti depune contractul oricand, la aceeasi data se plateste taxa de inscriere in tablou si in maxim o saptamana se depune juramantul, apoi vi se elibereaza un exemplar din contract ( parafat), decizia de inscriere in tablou si legitimatia.
Succes!
multumesc!
Doresc tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe forum ceea ce imi doresc si mie:
sa fim sanatoase, sa fim iubite, sa ne respectam intre noi si sa stim sa ii respectam si pe baieti!!
La multi ani!

Bafta la invatat si la examene!
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de contract de colaborare ca avocat stagiar? adresa de maill este ilie.florin85@yahoo.com
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar geo26 geo26 avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)
Contractul de colaborare al stagiarului Lucian Croitoru Lucian Croitoru Un avocat [b]stagiar [/b]care are un contract de colaborare cu o forma de organizare a profesiei (un cabinet individual, de exemplu) poate sa aiba dreptul la ... (vezi toată discuția)
Avocati stagiari ContSters156526 ContSters156526 Am creat acest topic la propunerea membrilor care au fost admisi ca stagiari. Sa vorbim despre ce inseamna sa fii stagiar, cum incepem, cum ne descurcam. :D (vezi toată discuția)