Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou.
Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru lamuriri din spatele robelor: cum e in stagiu, ce faci, ce nu faci, ce ai de facut, cum trebuie sa faci, etc.
Va salut si va astept,
Utilizator R.
Buna tuturor, intampin probleme in completarea Declaratiei 221, in ceea ce priveste cheltuielile deductibile, stiu care sunt acestea, dar imi este greu sa prevad cuantumul lor. Pe de alta parte am inteles ca platesc impozit doar pe ceea ce ramane dupa scaderea lor, deci ar trebui un cuantum insemnat?
Venitul trecut in contractul de colaboarare este de 1.200 lei lunar...Ma poate ajuta cineva macar cu o suma orientativa in ceea ce priveste ch. deductibile? Si inca ceva stiu ca taxa de inscriere in Barou se trece la ch. deductibile e valabil si pentru roba etc?Multumesc
M-am descurcat cu declaratia 220...nu 221 ca nu mai e de actualitate...
Stie cineva daca stagiarii au si stampila chiar daca nu au dreptul la clientela proprie...
Ref la asigurarile de sanatatate in cazul avocatului stagiar..cu ce frecventa se platesc ele, lunar sau trimestrial.?..despre anexa 5.1 ma poate lamuri cineva? multumesc!..
Avocat stagiar
geo26
avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)