paky a scris:
dupa atata tacere am revenit.dupa 11 luni de la accident am fost scoasa de sub urmarire penala.am mers dupa 15 zile de la primirea documetului de la parchet sa-mi ridic permisul.mi-au prelungit durata de suspendare cu 31 de zile si am primit amenda.au spus ca trebuia sa ma prezint la un test de verificare.eu am intrebat de acest test si in toamna nu m-au acceptat pt ca dosarul nu avea nici o solutie data,deci nu avem dreptul sa ma duc la testare.imi poate da cineva un sfat?aveau dreptul sa-mi faca asta?
in codul rutier scrie ca pt alcolemie se da un test de verificare si m-as fi prezentat dar...........??
va rog sa-mi dati un sfat legal
Este un MARE semn de intrebare cum ati obtinut scoaterea de sub urmarirea penala pentru valorile alcoolemiei ce le-ati prezentat si pe o curba descedenta a acesteia. Cred ca s-a strecurat o "eroare judiciara".
Pentru alcoolemie se da testul de verificare nuami daca aceasta este de cel mult 0,8. Peste valori ce depasesc aceasta limita permisul se retine si se anuleaza.
Cat timp vor exista asemenea persoane "smechere", care ignora legea, stiind ca pot rezolva orice problema (chiar si penala) sa nu ne miram ca numarul accidentelor grave nu scade.