buna ziua, aceasta este drama mea :
sunt casatorita din 17 septembrie 2010, mama mea locuieste in germania si ne-a chemat la ea sa putem castiga mai multi bani, insa nu a a fost asa si ne-a facut viata un calvar in primul rand ca ne-a dat afara din casa dupa care ne-am reintors la ea in casa. Sotul meu cand si-a dat seama ca nu avem prea mari sanse sa ne realizam acolo a decis sa ne intoarcem in romania insa eu am spus ca o sa mai raman o perioada pana termina tatal meu vitreg cu operatia si cu spitalul ca sa o pot ajuta p mama cu sora mea mai mica in timp ce ea este la munca,insa ea dupa ce a plecat sotul meu mi- violat intimitatea ...a intrat pe id-ul meu de messenger pe propriul meu pc si mi-a citit dscutiile intime ce le purtam cu sotul meu...dupa care a lansat vorbe neadevarate legate de mine si de sotul meu in toata familia...si mai nou il ameninta pe sotul meu ca il va distruge...sau chiar il va omora ...eu sunt inca in germania am bilet de intoarcere in romania pe data de 9 martie 2011 dar tot ceea ce traiesc aici este un adevarat chin ...si imi este teama ca nu imi va da voie sa ajung in romania imi este teama ca ma va tine legata aici....ce sanse ar fi sa am castig de cauza?
INSPERANTA CA O SA-MI DATI UN RASPUNS
Va multumesc anticipat
Gabriela
Adresati-va politiei germane explicand situatia si solicitati sprijin pentru a ajunge la aeroport in siguranta.Cred ca mama dvs nu este
zdravana la cap daca procedeaza astfel.Urmati-va sotul si basta.
Lasati sentimentalismele ieftine care nu va vor face bine.
Doamna, anuntati politia germana si veti ajunge la aeroport. daca incearca sa va impiedice, explicati-i ca asta se numeste sechestrare de persoana. deci, nu vad care este problema. scuzati-ma dar cati ani aveti. presupun ca sunteti majora fiind maritata. ce importanta are ca a spus lucruri in familie, ce treaba au ei cu asta, e pb dv ce vorbiti si faceti cu sotul dv. cum isi permite asa ceva si mai ales cum ai permiteti dv sa va controleze in felul asta. poate ca o consiliere pe aceasta tema, cand ajungeti in tara, ar fi de dorit. in rest sunteti majora, adulta , hotarati singura pentru dv. si mai ales anuntati politia la cea mai mica pb.
Daca intre dvs si sot exista sentimente adevarate de respect si devotament reciproc, urmati-va sotul si luati-va viata in propriile maini, caci nu mai sunteti un copil ca sa depindeti in asa mare masura de mama ! Daca mama va intelege ulterior aceste lucruri sau nu, asta e treaba ei ! Succes! Cat despre vilolarea secretului corespondentei nu cred ca e cazul sa faceti mamei plangere pentru asta !
O solutie mai serioasa este sa ii tai degetul mamicii cu care a tasta contul de mess di parola.Sau ambele daca tasteaza cu ambele maini.Acuma serios:sa intors lumea cu fundul in sus.Din titlu mi-am dat seama ca ceva e fucked up.Nu e normal sa ne certam cu parintii si parintii cu noi.