avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sanse am sa o dau pe mama in judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sanse am sa o dau pe mama in judecata

buna ziua, aceasta este drama mea :
sunt casatorita din 17 septembrie 2010, mama mea locuieste in germania si ne-a chemat la ea sa putem castiga mai multi bani, insa nu a a fost asa si ne-a facut viata un calvar in primul rand ca ne-a dat afara din casa dupa care ne-am reintors la ea in casa. Sotul meu cand si-a dat seama ca nu avem prea mari sanse sa ne realizam acolo a decis sa ne intoarcem in romania insa eu am spus ca o sa mai raman o perioada pana termina tatal meu vitreg cu operatia si cu spitalul ca sa o pot ajuta p mama cu sora mea mai mica in timp ce ea este la munca,insa ea dupa ce a plecat sotul meu mi- violat intimitatea ...a intrat pe id-ul meu de messenger pe propriul meu pc si mi-a citit dscutiile intime ce le purtam cu sotul meu...dupa care a lansat vorbe neadevarate legate de mine si de sotul meu in toata familia...si mai nou il ameninta pe sotul meu ca il va distruge...sau chiar il va omora ...eu sunt inca in germania am bilet de intoarcere in romania pe data de 9 martie 2011 dar tot ceea ce traiesc aici este un adevarat chin ...si imi este teama ca nu imi va da voie sa ajung in romania imi este teama ca ma va tine legata aici....ce sanse ar fi sa am castig de cauza?
INSPERANTA CA O SA-MI DATI UN RASPUNS
Va multumesc anticipat
Gabriela

Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
GABRIELlA87, utilizator
Cel mai recent răspuns: gicusculeru , utilizator 14:46, 21 Februarie 2011
si eu am patit acest lucru.am fost data afara din casa cu hotarare judecatoreaca de evacuare numai ca eu cu familia mea,sotul si copilul de 11 luni am plecat inainte de inceperea procesului.la prima infatisare judecatoarea i-a dat castig de cauza ei,la a doua mie(eu platisem cartea funciara pe casa si teren+impozitul pe o masina pe care o vanduse fara acte,in total 2000 lei,pentru ca ea a fost de acord sa imi faca un contract de ingrijire,am fost si o data la notar ea punandu-si o conditie in plus,iar a doua ara cand sa semnam nu a vrut zicand ca s-a razgandit) si procesul s-a incheiat in favoarea ei,eu neavand bani sa intentez alt proces
astfel de mame se intalnesc mereu,eu stau si acum in chirie si nu tin legatura cu ea
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
saraver_23, utilizator
saraver_23 a scris:

si eu am patit acest lucru.am fost data afara din casa cu hotarare judecatoreaca de evacuare numai ca eu cu familia mea,sotul si copilul de 11 luni am plecat inainte de inceperea procesului.la prima infatisare judecatoarea i-a dat castig de cauza ei,la a doua mie(eu platisem cartea funciara pe casa si teren+impozitul pe o masina pe care o vanduse fara acte,in total 2000 lei,pentru ca ea a fost de acord sa imi faca un contract de ingrijire,am fost si o data la notar ea punandu-si o conditie in plus,iar a doua ara cand sa semnam nu a vrut zicand ca s-a razgandit) si procesul s-a incheiat in favoarea ei,eu neavand bani sa intentez alt proces
astfel de mame se intalnesc mereu,eu stau si acum in chirie si nu tin legatura cu ea

Am avut si eu un astfel de proces dar a durat atat de mult timp in apel...incat dupa ce s-a admis apelul copiilor si respins actiunea mamei...s-a terminat cu happy end...
Prima instanta dispusese evacuarea...la trei copii...dintre care unul minor si plecat singur de acasa...
Stimata doamna,
Este foarte clar ca totul depinde de vointa dvs.
Nu mai sunteti sub aripa protectoare a mamei,sunteti majora si aveti o familie.
Mama dvs,din punctul meu de vedere,in mod egoist,va cere un sacrificu sa uitati de proaspata familie pe care ati inchegat-o.
Sacrificul este prea mare,iar daca mama dvs,nu stie decat sa ceara fara a da nimic in schimb,aratati-i,daca sunteti destul de puternica,care este drumul pe care l-ati ales.
Daca veti face concesii,la felul in care relatati ca se comporta propria dvs mama,pe parcurs veti fi obligata de aceasta sa faceti si altele.

In privinta vesnicelor si multelor procese ale dlui.avocat Lascoschi ,il rog ca de fiecare data cand mai face afirmatii laudative cu privire la priceperea si clientii sai multi, sa ne prezinte in facsimil si copii de pe sentintele la care se refera sau eventual sa se refere numai la spetele discutate:happy:
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
pentru ca mama este stabilita in germania trebuie sa va judecati acolo
este greu sa faceti dovada la ceea ce sustineti
daca nu plecati , incercati sa contactati ambasada
dar puteti sa veneti si cu alt mijloc de transport de acolo.
buna,
fata nu cred ca esti zdravana la cap, tu cand ai vazut ca nu sunteti bine primiti acolo trebuia sa pleci odata cu sotul tau,
acum o sa-ti fie din ce in ce mai greu sa pleci (chiar daca ai bilet luat) ptr ca esti singura in fata tuturor problemelor tale si sotul tau, care e singura persoana care te iubeste, nu este langa tine;
dar poate faci front comun cu sora ta sau cu tatal tau vetreg;
sau vrb cu sotul tau sa vina urgent sa te ia de acolo
noi cei de AICI te ajutam doar cu sfaturi care cred ca-ti sunt de fofos
ai grija de tine si astepam vesti

Alte discuții în legătură

Contract romanesc cu deplasare in germania nicolae1986 nicolae1986 Am pe 17 martie semnat un contract de munca romanesc cu deplasare in germania, pe 23 am plecat in germania ajunsi acolo nu am gasit nimic din ceea ce o promis ... (vezi toată discuția)
Nora a plecat la munca teetw116 teetw116 Buna ziua!Nora mea plecat la munca in Germania,si chiar din prima saptamana,s-a culcat cu patronul!A urmat alti barbati,iar acum traieste cu o ... (vezi toată discuția)
Accident de munca rezultat cu deces in germania. ciorogar_paraschiva ciorogar_paraschiva Ce demersuri trebuie sa faca familia ca sa afle mai multe detalii despre accident si cum decurge ancheta?! (vezi toată discuția)