saraver_23 a scris:
si eu am patit acest lucru.am fost data afara din casa cu hotarare judecatoreaca de evacuare numai ca eu cu familia mea,sotul si copilul de 11 luni am plecat inainte de inceperea procesului.la prima infatisare judecatoarea i-a dat castig de cauza ei,la a doua mie(eu platisem cartea funciara pe casa si teren+impozitul pe o masina pe care o vanduse fara acte,in total 2000 lei,pentru ca ea a fost de acord sa imi faca un contract de ingrijire,am fost si o data la notar ea punandu-si o conditie in plus,iar a doua ara cand sa semnam nu a vrut zicand ca s-a razgandit) si procesul s-a incheiat in favoarea ei,eu neavand bani sa intentez alt proces
astfel de mame se intalnesc mereu,eu stau si acum in chirie si nu tin legatura cu ea
Am avut si eu un astfel de proces dar a durat atat de mult timp in apel...incat dupa ce s-a admis apelul copiilor si respins actiunea mamei...s-a terminat cu happy end...
Prima instanta dispusese evacuarea...la trei copii...dintre care unul minor si plecat singur de acasa...