avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Dilema MARE - admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Dilema MARE - admitere INM 2012

sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; momentan am luat cartile postate de inm in bibliografia pt examenul din 2010, dar din ce am tot citit aici la diversi utilizatori care au dat acest examen sincer nu prea stiu ce sa invat; stiu ca intervine si posibilitatea schimbarii anumitor articole dar sunt convinsa ca totusi exista si niste carti "general" valabile!
astept raspuns cat mai curand si sper ca am postat corect aici acest mesaj (este prima data cand folosesc acest forum pt a scrie)
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mmady , utilizator 16:03, 21 Martie 2012
deci sa ne lamurim....esti cel mai bun prieten al buncului meu si de aceea ma ajuta unu si doi da a mai ajutat studenti de ai lui dar nu pe bani ci gratis tocmai din cauza ca stie cat de greu este acum ma mediteaza doar pe mine pentru ca nu ii mai permite timpul si nu e vorba de discriminare aici sau de sanse egale e de noroc ok eu am avut norocul de a avea prieteni de familie care sunt in sistemul juridic de foarte mult timp si stiu ca este foarte greu si imi este de foarte mare ajutor cand am o problema sa ma duc la dansul sa o explice pe indelete si asa o inteleg . va multumesc
Te rog frumos trimite-mi si mie titlurile de Carti dacă nu te deranjează mersi mult!
te rog frumos trimite-mi si mie lista cu carti. multumesc mult
Buna!
As avea si eu aceeasi rugaminte,daca cumva mai ai timp ,sa-mi recomanzi si mie cartile.Anul acesta am incercat si eu si...am dat-o in bara-55 puncte.Asta e...Momentan trebuie sa-mi revin ,am doi copii pe care i-am cam neglijat in perioada asta.Ma intrebam daca sa mai incerc sau nu..Dar am vazut ca sunt multe persoane in situatia mea.Probabil perseverenta este cheia succesului.
Sau poate ceva sfaturi,grile,ce consideri ca este util si poti ajuta.Multumesc anticipat.
te rog sa imi trimiti si mie un mesaj cu cartile care ti-au fost recomandate. sunt curioasa daca e vorba de alti autori decat cei despre care s-a mai vb pe acest forum.
mulltumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)