buna ziua!sunt ramona,am 19 ani si sunt la faculatate.acum locuiesc doar cu tatal meu,mama fiind plecata in italia de 4 ani.acum un an am dat-o in judecata pentru platirea pensie alimentare,dar nu mi-a trimis.as vrea sa merg mai departe,pentru a obliga sa o trimita.parinti mei acum au divortat si nu vreau sa raman pe drumuri.va rog sa imi spuneti ce pot face.va multumesc.
si daca nu va suparati mai am o intrebare in legatura cu desfasurarea partajului.noi stam intr-un apartament,dar nu dorim sa il vindem si vom fi nevoiti sa ii platim mamei jumate din el.aceea suma de bani trebuie data intr-un anumit termen sau avem posibilitatea sa-i platim cand putem.va multumesc mult pentru celelalte raspunsuri
Teoretic, toti odata. Dar daca cereti si argumentati corespunzator si aveti si imprejurari de fapt care sa va ajute... puteti obtine plata in rate.
Poate va intelegeti cu ea.
Depinde si cat a contribuit mama si tata la apartament, caci 1/2 e presupus de lege, cotele pot diferi insa, daca se arata o contriobutie mai mare a unuia dintre soti.
mama mea nu a mai contribuit de 4 ani cu nimic in casa.si nu am inteles ce fel de argumente ne va trebui pentru a plati casa in rate.
Data post: Duminica, 18 Mai 2008, 20:49
Subiect: RE: pensie alimentara
si de inteles nu se poate,pentru ca nu suntem in relati foarte bune
:offtopic: Interventie moderator
Incercati sa folositi functia editare a mesajului anterior, pentru a nu scrie mai multe mesaje consecutive. Este o incalcare a regulamentului de postare.