buna ziua!sunt ramona,am 19 ani si sunt la faculatate.acum locuiesc doar cu tatal meu,mama fiind plecata in italia de 4 ani.acum un an am dat-o in judecata pentru platirea pensie alimentare,dar nu mi-a trimis.as vrea sa merg mai departe,pentru a obliga sa o trimita.parinti mei acum au divortat si nu vreau sa raman pe drumuri.va rog sa imi spuneti ce pot face.va multumesc.
si in legatura cu pensia alimentara,daca tot refuza sa o plateasca,poate fi adusa fortat in tara,iar la parataj sa inteleg ca se i-u toate venituriile care intra in casa,nu doar venituriile ce le detine tatal meu.
Pentru plata sultei se iau in calcul numai veniturile realizate de tatal tau .. scuze :)
Nu cred ca se poate aduce cu forta cineva in tara ....... numai daca este o persoana condamnata penal cu executarea unei pedepse privative de libertate, in acest caz atunci exista posibilitatea extradarii persoanei respective, si, prin urmare, va fi adusa in tara pentru executarea pedepsei.
buna ziua!am revnit un pic pentru ca ma mai framanta o intrebare.daca mama nu va fi deacord pentru a plati apartamentul in rate,vom putea fi obligati sa il vindem?