skill a scris:
Da nu ati citi cu atentie si ati sarit sa ma "catalogati", civilizat ar fi fost niste scuze.
Nu v-am catalogat nicaieri, si nu consider ca e necesara vreo scuza. Asta e un forum, asa ca va rog sa nu dati nici mie si nici altora indicatii despre ce considerati ca ar trebui sau ar fi civilizat sa faca. Si mie mi se pare ca ar fi fost civilizat sa va ingrijiti de proprietatea dvs, lucru care se poate face si de la distanta, iar in caz contrar sa suportati consecintele.
Poate in acelasi spirit al dreptatii...puteti posta regula care se refera la semnele de punctuatie..pt ca recunosc nu am citit regulamentul..Deci astept...
Stimate domn, poate nu ati observat dar prin publicarea unui mesaj declarati ca sunteti de acord si ca respectati regulamentul forumului. Era datoria dvs sa il cititi inainte si in niciun caz sa nu cereti sa va indic eu unde e regula atunci cand v-am atras atentia ca ati incalcat-o!
Exista un principiu aici, in Romania (si mai peste tot) de care se pare ca nu aveti cunostinta cat de putin: necunoasterea legii nu va exonereaza de raspundere. Nici in materie penala, nici in cea civila, si nici chiar aici pe forum. Este datoria dvs civica sa va interesati care va sunt drepturile si obligatiile in caz ca nu le cunoasteti, tot asa cum aici aveati obligatia sa cititi regulamentul.