avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile proprietarilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile proprietarilor

Locuind momentan in USA, prin intermediul soacrei mele am inchiriat apartamenul proprietate personala ,intocmind un contract de inchiriere de 8 luni (intre parti si fara a -l notariza).
Pe tot parcursul celor 8 luni au intirziat mereu cu plata chiriei si mereu a fost nevoie de mici amenintari pentru a primi ceea ce in mod justificat am stabilit.
Acest contract a expirat. Momentan nu mai achita chiria si refuza sa paraseasa apartamentul.

Care sint drepturile mele? Ce actiuni pot intreprinde? De ce legi si institutii ma pot folosi?
Modifica intr-un anumit fel situatia data, faptul ca sint si cetatean american?

Va multumesc anticipat!
Se vede treaba ca n-ati citit nici acum regulamentul de postare. Inca o remarca de genul celei de mai sus va va aduce si o sanctiune!
Andreea Lisievici a scris:

Se vede treaba ca n-ati citit nici acum regulamentul de postare. Inca o remarca de genul celei de mai sus va va aduce si o sanctiune!

Cum ramine cu ceilalti (administratori, moderatori)..ei se pot adresa in orice maniera doresc?:(
Pentru ca postarea la care m-am referit se dorea una ironica...asa se dorea...efectul a fost insa altul...

edit...indiferent de comentariile ulterioare eu ma opresc aici , pentru a nu transforma un subiect eventual interesant si pentru altii ..intr-un circ ...de prost gust...
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2008
skill, utilizator
Pe forum nu se ataca persoane, se discuta idei preponderent juridice. Pe dvs nu v-a categorisit nimeni in niciun fel, cu atat mai mult o remarca la adresa directa a altui utilizator nu este permisa. Atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile chiriasului cebineoduc cebineoduc Am auzit acum cativa ani in Romania ca un chirias dupa ce a inchiriat timp de un anumit numar de ani o locuinta are drept de a revendica proprietatea acelei ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a unor chiriasi, dupa expirarea contractului de inchiriere allyjana allyjana Bună ziua. Am nevoie urgenta de consiliere. Persoană în varstă, proprietar al unui apartament în alt oraş decat cel de domiciliu. Vă rog mult , care ... (vezi toată discuția)
Riscuri oprire curent electric dupa ce a expirat contractul de chirie iar chiriasul refuza sa elibereze johnsnow2004 johnsnow2004 Buna ziua, detin un apartament care este inchiriat cu contract inregistrat la anaf. Chiriasul nu numai ca nu a platit, dar refuza sa elibereze, desi contractul ... (vezi toată discuția)