skill a scris:
Nu este corect sa-mi imputati lipsa de corectitudine, atita timp cit eu nu ma aflu in tara si nu am stiut de neexistenta contractului de inchiriere, legalizat. [...]
Deci in Ro nu se respecta legile, contractele..si asta incurajaza populatie sa faca evaziune fiscala....toti fura pe toti...
Pai... soacra nu a inchiriat, dv. ati inchiriat. Prin mandatar. Asa incat, nu vorbim despre soacra aici, ci despre dv.
Apoi, ba ca nu va aflati in tara si, prin urmare, nu stiati, ba ca de fapt stiati... :-/ Asa ati facut si cu acei chiriasi? Ba ca sa mai ramana, ba ca nu?...
Nu stiu de unde anume ati inteles ca avocatii cand se relaxeaza pe forumuri, facand pauze in timpul muncii, ar fi mai atenti decat alti oameni obositi... cand nu lucreaza pentru un client, cand nu sunt platiti, cand incearca, in mesaje succesive, sa inteleaga o situatie care se schimba de la un mesaj la altul...
Exista si in Romania asistenta judiciara gratuita pentru cei care nu-si permit altceva, dar nu inteleg din care din cele doua tari dv. stiti ca ajutorul benevol pe un forum are reguli atat de stricte pentru una dintre parti si nicio regula pentru partea care schimba situatia de fapt de la un mesaj la altul...
Erati atat de scandalizat ca in Romania nu este aparata proprietatea, ca ce e cu lucrul asta, sa-ti trebuiasca o sentinta ca sa dai omul afara dintr-o casa... acum spuneti ca, de fapt, voiati sa stiti daca se poate proceda
si in alt fel...
Nu vad de ce credeti ca 250 de euro e pomana de chirie, eu stau cu mai putin. Si in conditiile in care nu stim unde e apartamentul, ce conditii ofera, chiar nu ne putem face o parere, macar privitor la pretul pietei, daca e mai bun sau nu.
In final, va rog sa ma iertati daca mi-am dat cu parerea referitor la lucruri care excedeau sferei intrebarilor dv., scadeti-mi din onorariu!
Va doresc numai bine!