avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizitare

Buna ziua

In iunie urmeaza a avea primul termen la proces. Problema e ca in acea perioada eu voi fi plecata cu copilul in concediu.
Am fost sfatuita sa fac o cerere de amanare pentru lipsa de aparare. Din experienta dvs, este posibil sa nu se acorde termen? Pentru ca nu vreau sa risc nimic.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:48, 31 Mai 2008
cosmina71 a scris:

nu e pe ordonanta presedintiala. nu scrie nimic nici in citatie nici in actiune despre asa ceva.
din cate cunosc asta pe ordonanta mergea in timpul procesului de divort ori la noi divortul s-a pronuntat si copilul mi-a fost incredintat mie.
mai am o intrebare...
daca minorul mi-a fost incredintat mie, eu sunt obligata sa ii dau copilul (vorbesc pana se termina procesul cu programul de vizitare)???
asta pt ca habar n-are cum se creste un copil, vorbeste urat de fata cu el si altele...chiar nu vreau sa intru in amanunte.
eu voi incerca un program cat mai restrans copilul avand 1 an si 10 luni iar el nu are locuinta ci sta la o prietena si cere de vineri pana duminica!!! plus o luna in vara ...
cred ca se vede ca sunt tare necajita in conditiile in care chiar i-am dus copilul sa-l vada si i-am lasat singuri, eu stand la distanta.
mi s-a parut firesc sa fie asa dar nu e in interesul copilului. asta e sigur!


Daca e adevarat ce spuneti nu sunteti obligata.
Deci, daca considerati ca este in interesul minorului.Puteti proceda asa pana decide instanta cum este mai bine.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare parat Martonze Martonze Buna seara, In procesul de incredintare minor, s-a admis cererea mamei, tatal biologic depunand cerere reconventionala pentru vizita minor in tara si in ... (vezi toată discuția)
Divulgarea corespondentei irinel2704 irinel2704 Buna ziua! Am revenit din nou pe forum pentru o intrebare: Divulgarea de catre sotie a corespondentei mele catre ea sau fiul meu minor intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Lipsa citarii paratului detinut nyusziful nyusziful Buna ziua. Se poate considera ca paratul are cunostinta de actiune in aceasta speta? S-a formulat cerere de fond (stabilire domiciliu minor), si in acelasi ... (vezi toată discuția)