avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu pot intra in proprietatea mea...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu pot intra in proprietatea mea...

de urgentza daca se poate, va rog sa imi raspundeti

pana apelez la un avocat, am nevoie urgenta de o informatie, si anume:

spetza este urmatoarea:

1. sunt proprietara unui ap in bucuresti, 2 camere, la bloc,Calea Griviteti prin contract de vanzare-cumparare din anul 2003, deci este pe numele meu irevocavil

2. eu nu locuiesc si nu am locuit acolo nici o ora.

3. locuiesc in alta proprietate , a mea, tot din 2003, 3 camere

4.din 2003 am convenit cu fiul meu sa locuiasca in apartamentul din calea grivitei,2 camere, fara nici un fel de chirie, sau act de comodat sau alta forma, decat primirea in spatiu de catre mine , la sectie de politie 4, buc.CU CONDITIA SA ISHI PLATEASCA TOATE TAXELE AFERENTE ACESTUI GEN DE LOCUINTZA...intretinere, lumina, telefon, cablu, radio, impozit.....

5.in 2005, in urma casatoriei fiului meu, de buna credintza am luat in spatiu pe nora mea, facandu-i buletin de bucuresti, de buna credintza si numai prin vointza mea, nu m-a obligat nimeni.AM CONSIDERAT ABSOLUT FIRESC ACEST GEST AL MEU.

6.in timp, din anul 2003 pana in prezent am constatat ca ei nu platesc regulat taxele amintite de mine mai sus si am fost uneori pusa in situatia sa platesc eu sume exorbitante restante, in calitate de proprietar.....si ca ajutor de mama, etc.

7. nerushinarea lor a mers in asha hal incat ajunsesem sa mi se spuna si de catre cuscrii mei.....sa plateasca proprietarul.....hm

8. au aparut certuri infernale, mizerii, injuraturi la adresa mea ca proprietar, ei fiind acceptati sa locuiasca in proprietatea mea prin bunavointza mea .

9. marti seara IDEBUL le-a deconectat lumina.....in urma sometiilor si a 3 facturi neplatite de ei, adica de consumatorii in fapt.

10.de o luna s-a nascut si fiica fiului meu si inainte de eviniment am renovat EU apartamentul, pe cheltuiala mea, acolo fiind o mizerie cumplita in toti acesti ani.

11. au parasit apartamentul ramas in intuneric , impreuna cu nepoata mea, nou nascuta....la o adresa necunoscuta de mine , injurandu-ma ordinar si acuzandu-am ca eu am TAIAT lumina intentionat .....acuzatie grava pt ca eu nu sunt IDEB si nu as fi facut asha ceva.

12. NU AM CHEIA DE LA PROPRIETATEA MEA, SI NU AM AVUT-O NICIODATA, nu i-am deranjat decat anuntand si convenind vizite rare.

13.intrebare: pot intra in proprietatea mea, schimband yala?

14.intreb asta pt ca NU stiu daca as fi in iegalitate,chiar daca sunt proprietar, pot intra in proprietatea mea in aceste conditii NUMAI PRIN HOTARARE JUDECATOREASCA?

15. am incercat de 4 ani sa rezolv pe cale amiabila tot ce intrec sa sciu aici....luni seara am avut o discutie privata cu fiul meu...ncercand sa ii explic sa NU mai am resurse financiare sa ii duc in carca si ca sunt milioane de lei datorii aferente apartamentului in care ei locuiesc cu nou nascuta....m-a injurat si ....in fine...

16. l-am instiintzat telefonic ca IDEB are ordin de serviciu pentru deconectare din motive de neplata a 3 facturi....NU a platit, facand scandal la IDEB....la intretinere sunt restante de 18 milioane de lei.....

17. fiul meu este avocat stagiar, 28 de ani, nora mea este jurist consul,t 30 de ani....nepotica mea are i luna de viatza

18. fiul meu m-a infoirmat ca intr-o saptamana o sa primesc cheile apartamentului prin o a tertza persoana si ca Nu mai am acces la vizitarea nepoatei mele( nu prea aveam nici pana acum) si ca nu doreste sa ma mai vada niciodata....in fine.....crize inadmisibile...

18. NU II URASC DE LOC...nu doresc sa imi recuperez nici un bun MOBIL din apartament......doresc doar sa pot intra in proprietatea mea, dupa plecarea LOR....atat. SI SA VAD CE DESTINATIE AM SA DAU APARTAMENTULUI IN CALITATE DE PROPRIETAR

cum sa procedez?

multumesc anticipat

tied
Ultima modificare: Luni, 4 August 2008
tied, utilizator
Cel mai recent răspuns: tied , utilizator 23:55, 7 August 2008
Acum eu nu vreau sa va contrazic dar daca procesul ajunge la alt judecator veti fi condamnata pt viol de domiciliu.
Este o mare diferenta intre judecatorii care judeca in civil si cei care judeca procese penale.

Indiferent de imprejurarea de fapt ca sunteti proprietar legea penala apara domiciliul unei persoane, domiciliu care este inviolabil.
Indiferent de faptul ca aveti un contract de inchirie sau nu, prin simplul acord exprimat in calitate de proprietar si prin faptul ca domiciliul legal (prin acte de stare civila) se afla la acea adresa cu consimtamantul dvs liber exprimat nu aveti dreptul de a intra cu forta sau fara consimtamantul persoanei care locuieste in fapt acolo.Acest lucru este valabil atata timp cat persoana in cauza locuieste acolo.
Legea penala nu face nicio distinctie in norma incriminatorie prevazuta de art 192 c. pen.
Legea penala ocroteste in mod egal domiciliul unei persoane indiferent ca este locatar sau sta acolo cu ingaduita proprietarului.Altfel spus, si dupa expirarea contractului de inchiriere proprietarul nu poate intra in domiciliul fostului chirias.Dupa incetarea contractului de inchiriere chiriasul nu mai are titlu si cu toate acestea nu i se poate viola domiciliul.

Ca urmare a faptului ca ei au plecat de bunavoie si in conditiile in care nu mai locuiesc acolo situatia este alta.

avocat Claudiu Lascoschi
inteleg........

multumesc domnule avocat si tuturor celor care se ostenesc ca comenteze spetza mea....

revin curand.....cu noutati...eu am facut si fac tot ce pot si stiu pentru ideea de dreptate....a mea desigur.....a LOR nu ma mai intereseaza......NU merita astfel de copii si oameni sa MAI CREZI IN EI....cine face ca mine, ca mine sa pateascam nu?

copii ! Nu va terfeliti parintii care v-au dat viatza si care v-au facut oameni....indiferent daca parintii poate gresesc...din oarba iubire...nu din altceva

NU ii judecati si nu va batetzi joc de ei....

va multumesc
multumesc si doamneilor avocat pentru straduintza de a-mi prezenta dreptatea MEA sub alte puncte de vedere....

eu citesc tot ce mi se scrie....

revin cu noutati, daca vor aparea...

in sensul ca poate mai am intrebari de pus si poate va mai deranzatzi sa imi raspundeti,

multumesc doamnelor

tied
Eu sunt convins de faptul ca aveti dreptate si ca situatia este trista dar incercati sa va pastrati calmul si lucrurile se vor rezolva legal.Adesea in probleme ca ale dvs apar hotarari ale instantelor care nasc ura fata de justitie.In astfel de situatii oameni risca sa fie condamnati pentru...vina ca nu cunosc legea.

Judecatorii nu pot sa judece decat asa cum este legea.Nici ei nu sunt mai presus de lege, chiar daca cateodata le pare rau ca nu este asa.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
stimate domnule avocal lasco,

stiu ca noi clientii , amaratii de NOi clientii de prin tribunale......suntem datorI sa cunoastem legile.....

este ignoranta si inpardomabil sa venim in fatza instantelor si sa motivam cumva ca NU am stiut cutare lege sau .....etc...( de aceea apelam la avocati)

ignorantza se plateste scump

DAR...justitia romana este stramba, chiar daca poate legile au un dram de normalitate....

aplicarea LOR insa lasa portitze de interpretare.....de ce? la aceasta intrebare NU va solicit raspuns.....pentru ca il am...

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

am inteles perfect cum este dreptul de proprietate aparat in constitutie si in codul civil si penal( varza)

inadmisibil ca dupa o munca de o viatza sa NU am drepturi depline asupra proprietatii mele.....sa dispun cum doresc eu de primirea in spatiu sau de anularea unei asemenea decizii in functie de libera mea dorintza...mai ales in cazuri de santaj si tentativa de excrocherie...

as fi obilgata , conf legii sa ma tarasc prin tribunale pentru a intra in casa mea, daca as decide acest lucru....?
pentru a-mi apara proprietatea si mai ales demnitatea mea ca OM? cand altii imi terfelesc imaginea si pun la indoiala cuvantul si onoarea mea? chiar daca rude de sange?

intrebare: cum s-ar putea derula un proces de calomnie sau inselaciune in spetza mea?

NOUTATI:
1. am fost aseara in fatza apartamentului meu.....in strada.....era lumina....da, era luminat apartamentul

2.ELECTRICA a reconectat energia electrica.....fara prezentza mea.....in calitate de titular al contractuli cu ei...sigur prin trafic de influentza....

3.am si fost avertizata de o haita de binevoitori...citez:" o sa merg eu la IDEB si am sa verific eu ce ai facut tu acolo....si o sa deschidem lumina....etc....AU FACUT-O( am inregistrari audio, culmea...printr-un context de imprejurari)

4.cand fiul meu s-a prezentat la ELECTRICA acum o saptamana ,sa plateasca restantele....cum spune el....NU i s-a permis plata taxei de reconectare, sub pretextul ca NUMAI TITULARUL DE CONTRACT are dreptul sa decida reconectarea, dupa plata facturilor si desigur a taxei de reconectare

5. luni ( 2 iunie 2008) ...cred......s-a platit tot , inclusiv taxa de reconectare.....( cred doar) altfel nu vedeam cu ochii mei lumina in proprietatea mea....nu imi imaginez ca au tupeul sa se reconecteze prin frauda, la tabloul general IDEB

6. am stat in fatza balconului, NU am intrat in apartament, nu am sunat....am stat pe afara , jos in strada...ce daca sunt proprietar....doar am locatari, nu?ei dispun cum doresc de tot ce imi apartine....au drepturi mai mari decat mine, nu?asha e legea, nu?

7. cand a incalcat ELECTRICA legea? cand nu a permis plata taxei de rebranshare , marti 27 mai 2008? sau luni 2 iunie2008 , cand a acceptat plata taxei de rebranshare, unei persoane fizice, ALTA DECAT MINE, titularul contractului de furnizare a energiei electrice?dupa ce au generat un mare scandal in familia noastra...

8. puteti sa imi furnizati legislatie in acest sens? ce prevede in realitate legea? care lege? a junglei?

9.ELECCTICA O.C. Grant face ce vrea? cum vrea? dupa cum bate vantul? ei nu sunt obligati sa respecte legile , fie din dreptul civil fie cea de ordin interior din statutul societatii?astia merita dati in judecata.....pe bune

10. mentionez ca nu sunt contrariata pt f ca apartamentul are in sfarshit lumina.....am scapat de plata a vreo 5 mil....nu eu am cerut deconectarea....

11. sunt contrariata de modul in care ELECTRICA ne trateaza pe noi, titularii de contract..joaca ALBA NEAGRA cu noi

12. cum se numeste acest gest altfel decat acceptarea trafic ului de influentza?s-oe fi dat spagi pe acolo.....hm

13. cu sigurantza am sa fac plangele la ELECTRICA....sa aflu si eu de la ei, in scris......cum e legea la ei....cum bate vantul?

14. deci.....am ajuns de unde am plecat, stimate domn.....NU stiu ce intentii au locatarii mei, habar nu am ce vor si ce urmeaza......santaj si japca fatza de mine....in continuare...ei fac presiuni asupraaltor membrii ai familiei mele sa te dau proprietatea repedeeeeeeeee......ca asha ar fi normal.....hihihihi...

15. nu voi ceda sub nic o forma...mai ales sub presiune si santaj ordinar

multumesc pt efortul de a citi si a-mi raspunde eventual,( oricine are un comentariu de specialitate)

tied

Alte discuții în legătură

Comodatul-clauze suplimentare..heeelp! tied tied buna ziua, va rog sa ma ajutati. Intentionez sa fac un act de COMODAT intre mine ca proprietar al unui aprtament si o familie de 2 persoane si un ... (vezi toată discuția)
Drept de folosință locuință de către unul dintre moștenitori: pot intra ceilalți în apartament ori de câte doresc? mancipri mancipri Mama, tata, fiul, si sotia acestuia fiica si copilul acestuia (nepot) locuiesc impreuna in apartamentul proprietate personala a parintiilor. In anul 2005, ... (vezi toată discuția)
O intrebare la care ma nelamuresc toate autoritatile valikov valikov Salutare oameni buni, o simpla intrebare am pentru dumneavoastra, eu am adresa acasa la mama mea si noi nu ne intelegem prea bine, in sensul in care m-a dat ... (vezi toată discuția)