abcdeadi a scris:
Subscriu intru totul. Fiul sau apartamentul?
e un fel de a reactiona la cele scrise de useri......si reversul poate fi acesta:
MAMA SAU APARTAMENTUL.....?
sotul doar cu apartament?
"ori Eu ori apartamentul de la mama ta."( ca sa Nu tastez cuvantul acela ireverentios pronuntat de nurori ref la mama sotiului)
va cer scuze celor care s-au simtit lezate in vreun fel de motivatiile si scrierile mele....
nu am intentionat nici o clipa sa va ofenzez si sa deviez de la TOPIC...chiar Nu am ofensatpe nimeni....an ps doar intrebari numailegate de TOPIC.
chiar daca ma judecati aspru.....am mai scis cate ceva inainte si vad ca inca NU ati citit...mai e timp!
multumesc pentru raspunsuri
sa auzim doar de bine pe acest forum.
tied
Data post: Vineri, 8 August 2008, 00:01
Subiect: RE: nu pot intra in proprietatea mea...
doamna AVLILm
ce ati face in locul meu?
nu se intelege de loc...si....credeti-ma citesc cu mare atentie....si am un IQ acceptabil......adica f bun...
mltumesc oricum pentru toate replicile si atentionarile...dumneavoastra....fac tot ce pot sa respect regulamentul
uneori ma grabesc sa scriu si pierd din vedere chestia asta cu mesaje consecutive si ......etc...
tied
Data post: Vineri, 8 August 2008, 00:13
Subiect: RE: nu pot intra in proprietatea mea...
da, doamna
investitia emotionala e mai importanta in veci.....
spune cineva aici cam asha :
"Repet: donati apartamentul fiului! Astfel veti rezolva toate problemele. Si puteti sa-i cereti si scuze pentru comportamentul pe care l-ati avut pana acum. Daca il donati va veti bucura si de fiu si de nepotica "
investitia emotionala e cea mai de pretz....atunci cum se poate gandi ca mai sus? investitia mea emotionala in fiul meu ARE DOAR VALOAREA unui aartament amarat? DE 2 CCAMERE?
ORI APARTAMENTUL ORI Nu mai ai copil? de sahtaj afectiv mai stie cineva pe lumea asta?
multumesc doamna pt replica si scuze de deranj
tied