avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu pot intra in proprietatea mea...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu pot intra in proprietatea mea...

de urgentza daca se poate, va rog sa imi raspundeti

pana apelez la un avocat, am nevoie urgenta de o informatie, si anume:

spetza este urmatoarea:

1. sunt proprietara unui ap in bucuresti, 2 camere, la bloc,Calea Griviteti prin contract de vanzare-cumparare din anul 2003, deci este pe numele meu irevocavil

2. eu nu locuiesc si nu am locuit acolo nici o ora.

3. locuiesc in alta proprietate , a mea, tot din 2003, 3 camere

4.din 2003 am convenit cu fiul meu sa locuiasca in apartamentul din calea grivitei,2 camere, fara nici un fel de chirie, sau act de comodat sau alta forma, decat primirea in spatiu de catre mine , la sectie de politie 4, buc.CU CONDITIA SA ISHI PLATEASCA TOATE TAXELE AFERENTE ACESTUI GEN DE LOCUINTZA...intretinere, lumina, telefon, cablu, radio, impozit.....

5.in 2005, in urma casatoriei fiului meu, de buna credintza am luat in spatiu pe nora mea, facandu-i buletin de bucuresti, de buna credintza si numai prin vointza mea, nu m-a obligat nimeni.AM CONSIDERAT ABSOLUT FIRESC ACEST GEST AL MEU.

6.in timp, din anul 2003 pana in prezent am constatat ca ei nu platesc regulat taxele amintite de mine mai sus si am fost uneori pusa in situatia sa platesc eu sume exorbitante restante, in calitate de proprietar.....si ca ajutor de mama, etc.

7. nerushinarea lor a mers in asha hal incat ajunsesem sa mi se spuna si de catre cuscrii mei.....sa plateasca proprietarul.....hm

8. au aparut certuri infernale, mizerii, injuraturi la adresa mea ca proprietar, ei fiind acceptati sa locuiasca in proprietatea mea prin bunavointza mea .

9. marti seara IDEBUL le-a deconectat lumina.....in urma sometiilor si a 3 facturi neplatite de ei, adica de consumatorii in fapt.

10.de o luna s-a nascut si fiica fiului meu si inainte de eviniment am renovat EU apartamentul, pe cheltuiala mea, acolo fiind o mizerie cumplita in toti acesti ani.

11. au parasit apartamentul ramas in intuneric , impreuna cu nepoata mea, nou nascuta....la o adresa necunoscuta de mine , injurandu-ma ordinar si acuzandu-am ca eu am TAIAT lumina intentionat .....acuzatie grava pt ca eu nu sunt IDEB si nu as fi facut asha ceva.

12. NU AM CHEIA DE LA PROPRIETATEA MEA, SI NU AM AVUT-O NICIODATA, nu i-am deranjat decat anuntand si convenind vizite rare.

13.intrebare: pot intra in proprietatea mea, schimband yala?

14.intreb asta pt ca NU stiu daca as fi in iegalitate,chiar daca sunt proprietar, pot intra in proprietatea mea in aceste conditii NUMAI PRIN HOTARARE JUDECATOREASCA?

15. am incercat de 4 ani sa rezolv pe cale amiabila tot ce intrec sa sciu aici....luni seara am avut o discutie privata cu fiul meu...ncercand sa ii explic sa NU mai am resurse financiare sa ii duc in carca si ca sunt milioane de lei datorii aferente apartamentului in care ei locuiesc cu nou nascuta....m-a injurat si ....in fine...

16. l-am instiintzat telefonic ca IDEB are ordin de serviciu pentru deconectare din motive de neplata a 3 facturi....NU a platit, facand scandal la IDEB....la intretinere sunt restante de 18 milioane de lei.....

17. fiul meu este avocat stagiar, 28 de ani, nora mea este jurist consul,t 30 de ani....nepotica mea are i luna de viatza

18. fiul meu m-a infoirmat ca intr-o saptamana o sa primesc cheile apartamentului prin o a tertza persoana si ca Nu mai am acces la vizitarea nepoatei mele( nu prea aveam nici pana acum) si ca nu doreste sa ma mai vada niciodata....in fine.....crize inadmisibile...

18. NU II URASC DE LOC...nu doresc sa imi recuperez nici un bun MOBIL din apartament......doresc doar sa pot intra in proprietatea mea, dupa plecarea LOR....atat. SI SA VAD CE DESTINATIE AM SA DAU APARTAMENTULUI IN CALITATE DE PROPRIETAR

cum sa procedez?

multumesc anticipat

tied
Ultima modificare: Luni, 4 August 2008
tied, utilizator
Cel mai recent răspuns: tied , utilizator 23:55, 7 August 2008
abcdeadi a scris:

Subscriu intru totul. Fiul sau apartamentul?


e un fel de a reactiona la cele scrise de useri......si reversul poate fi acesta:

MAMA SAU APARTAMENTUL.....?

sotul doar cu apartament?

"ori Eu ori apartamentul de la mama ta."( ca sa Nu tastez cuvantul acela ireverentios pronuntat de nurori ref la mama sotiului)

va cer scuze celor care s-au simtit lezate in vreun fel de motivatiile si scrierile mele....

nu am intentionat nici o clipa sa va ofenzez si sa deviez de la TOPIC...chiar Nu am ofensatpe nimeni....an ps doar intrebari numailegate de TOPIC.

chiar daca ma judecati aspru.....am mai scis cate ceva inainte si vad ca inca NU ati citit...mai e timp!

multumesc pentru raspunsuri

sa auzim doar de bine pe acest forum.

tied


Data post: Vineri, 8 August 2008, 00:01
Subiect: RE: nu pot intra in proprietatea mea...

doamna AVLILm

ce ati face in locul meu?

nu se intelege de loc...si....credeti-ma citesc cu mare atentie....si am un IQ acceptabil......adica f bun...

mltumesc oricum pentru toate replicile si atentionarile...dumneavoastra....fac tot ce pot sa respect regulamentul
uneori ma grabesc sa scriu si pierd din vedere chestia asta cu mesaje consecutive si ......etc...

tied


Data post: Vineri, 8 August 2008, 00:13
Subiect: RE: nu pot intra in proprietatea mea...

da, doamna

investitia emotionala e mai importanta in veci.....

spune cineva aici cam asha :

"Repet: donati apartamentul fiului! Astfel veti rezolva toate problemele. Si puteti sa-i cereti si scuze pentru comportamentul pe care l-ati avut pana acum. Daca il donati va veti bucura si de fiu si de nepotica "

investitia emotionala e cea mai de pretz....atunci cum se poate gandi ca mai sus? investitia mea emotionala in fiul meu ARE DOAR VALOAREA unui aartament amarat? DE 2 CCAMERE?

ORI APARTAMENTUL ORI Nu mai ai copil? de sahtaj afectiv mai stie cineva pe lumea asta?

multumesc doamna pt replica si scuze de deranj

tied
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodatul-clauze suplimentare..heeelp! tied tied buna ziua, va rog sa ma ajutati. Intentionez sa fac un act de COMODAT intre mine ca proprietar al unui aprtament si o familie de 2 persoane si un ... (vezi toată discuția)
Drept de folosință locuință de către unul dintre moștenitori: pot intra ceilalți în apartament ori de câte doresc? mancipri mancipri Mama, tata, fiul, si sotia acestuia fiica si copilul acestuia (nepot) locuiesc impreuna in apartamentul proprietate personala a parintiilor. In anul 2005, ... (vezi toată discuția)
O intrebare la care ma nelamuresc toate autoritatile valikov valikov Salutare oameni buni, o simpla intrebare am pentru dumneavoastra, eu am adresa acasa la mama mea si noi nu ne intelegem prea bine, in sensul in care m-a dat ... (vezi toată discuția)