dienusa a scris:
doamna draga,cred ca suntem cam de aceeasi varsta...ar trebui lasata incapatanarea deoparte...trec acum prin niste momente in care daca as avea 100 de ap le-as da pt sanatatea copilului meu.Va pun o intrebare ,dar sa nu mi-o luati in nume de rau...daca s-ar imbolnavi grav fiul dvs(Doamne fereste)nu ati fi in stare sa vindeti acel ap pt ai salva viata?am inteles ca numai pe el il aveti....
doamna,
nu cred ca putem merge cu dialogul pana la situatii extreme, gresesc?
oare un Om nu valoreaza de cat un apartament amarat? adica o mama asta inseamna ? cateva zeci de mii de euro?
am in jurul meu, in familie, in anturajul meu, amici si rude care au situatii identice ref la locatiile in care locuiesc copiii lor .
NICIODATA nu am auzit o singura vorbitza de pretentii penibile de la copiii lor, de a fi proprietari cu acte, platesc toate taxele si sunt copii respectuoshi si.....la auzul scandalului, se crucesc.
NICIODATA NU A CERUT FIUL MEU VREUN ACT DE PROPRIETATEDE LA MINE.eL STIE CA ESTE CEL MAIDE PRETZ OM DIN VIATZA MEA...L-AM CRESCUT SINGURA DE CAND AVEA 9 ANI.
TENSIUNEA A APARUT LA 3 ANI DE LA CASATORIA LUI.Nora mea detine tot secretul scandalului. N am stiut ca s-a casatorit cu fiul meu pentru o casa amarata si un buletin de Bucuresti. Chiar Nu am aflat decat de putin timp.
doamnelo, domnilor,
va atrag atentia ca subiectul deshis de mine, si anume: "nu pot sa intru in proprietatea mea" a primit acest titlu de urgentza, in situatia in care casa ramasese nelocuita pt o saptamana, pt ca din motivul neplatii facutilor de energieelectica, casa a fost debranshata de Electica....
In acel moment eu am gasit acest forum si am icerut ajutor si informatii.Nu stiam ce sa fac, cu sa procedez in spiritul egii. Aici am aflat legislatia, puteam sa sparg zecide ushi sa intru....casa era goala si eu debusolata.
Copiii mei s-a intors acasa in cateva zile.....subiectul a ramas la fel intitulat, ca asha e aici.....
si
unele persoane au ramas cu impresia ca EU DORESC SA INTRU PESTE LOCATARI CU FORTA SI SA MA IMPUN ACOLO
va informez ca sunteti intr-o eroare totala, s-a perdut in timp esentza spetei si s-a denaturat dialogul.
eu NU ma supar pe nimeni aici, e u forum virtual si nici nu imi voi rezolva amaraciune prin voi.....sfaturile dumneavoastra imi sunt utile negreshit,
VA MULTUMESC INSA PERMANENT TUTUROR, PENTRU ORICE GAND SI PARERE CHIAR DACA VAD CA S-A DECLANSHAT UN TON VEHEMENT SI ACUZATOR LA ADRESA MEA. POATE CHIAR IMI TREBUIA SI POATE CHIAR MERIT....OARE?
va rog in continuare sa imi scrieti orice gand si sfat.....pe orce ton sau cu orice simtaminte.
Sunt o persoana destupata la minte si accept orice parere.
desigur, decizia imi apartine....
va multumesc mult pentru orice imi scrieti aici....si chiar imi place libertatea in gandire si exprimare, nu ma simt lezata de nimic, nu ma simt jignita si NU sunt impulsiva.
va simt oricum aroape pe tozi , chiar daca ma certati si ma ironizati si va multumesc mult pt toat dialogirile noastre.
tied