Buna ziua.Acum cateva luni am furat din Carfur niste cartuse in valoare de 8,8 milioane,in urma caruia am fost prins si dus la sectie pentruu declaratii.Nu asm mai avut problrme cu legea ,nu am cazier ,iar astazi mi-a venit o citatie prin care sunt chemat la Parchet conform art 208 alin 1-209 alin 1 lit. e.Acum as vrea sa stiu ce solutii sunt:amenda,pedeapsa cu suspendare si cazier sau chiar inchisoare.Si daca este utila prezenta unui avocat in acest caz ,adica la audiere,in sensul ca daca prin aceasta citatie mi-au ramas doar ultimele 2 variante mentionate mai sus ,prezenta acestuia poate sa ma conduca la o amenda .Va multumesc .
Si eu am facut tot eva de genul asta vinerea viitoare...cu ceva pantaloni de 60 RON pe care iam achitat pe loc. Si eu acuma astept sa vad ce se intampla ca nu stiu nimic, politistu de la sectia unde mia luat decl. mi-a zis ca sapt. viitoare ma cheama sa...nu stiu ce... Vad ca tu zici de o perioada de timp de catev luni..asa greu se desfasoara procedurile?... Ai achitat cartusele alea? ... aia au depus plangere impotriva ta? ..s-a constituit parte civila.?
nu le-am achitat dar le-au recuperat ca m-au prins cu ele asupra mea si le-am restituit.nu stiu daca s-a constituit parte civila.pai are vreo inmportanta?schimba cumva datele problemei???lasa un nr de tel poate vb .