avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despre furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despre furt

Buna ziua.Acum cateva luni am furat din Carfur niste cartuse in valoare de 8,8 milioane,in urma caruia am fost prins si dus la sectie pentruu declaratii.Nu asm mai avut problrme cu legea ,nu am cazier ,iar astazi mi-a venit o citatie prin care sunt chemat la Parchet conform art 208 alin 1-209 alin 1 lit. e.Acum as vrea sa stiu ce solutii sunt:amenda,pedeapsa cu suspendare si cazier sau chiar inchisoare.Si daca este utila prezenta unui avocat in acest caz ,adica la audiere,in sensul ca daca prin aceasta citatie mi-au ramas doar ultimele 2 variante mentionate mai sus ,prezenta acestuia poate sa ma conduca la o amenda .Va multumesc .
Nu exista o regula legata de timp pt amenda.
Nu cred ca veti fi trimis in judecata.
Daca v-a cerut dovada ca sunteti student sunt sanse foarte mari sa nu fiti trimis in judecata.Deci, sa dea o amenda administrativa procurorul.

avocat Claudiu Lascoschi
asa cum am promis ca voi reveni cu sentinta efinitiva .......am primit amenda contraventionala in val de 8 mil lei in rest sa avm grija de noi p viitor si ce facem!
Eu zic ca e O.K.

avocat Claudiu Lascoschi
La prejudiciu foarte mic si daca nu sunt antecedente si exista si alte circumstante atenuante se poate solutiona cauza prin achitare pe lipsa pericolului social si aplicarea unei amenzi administrative.Da, e bine sa va angajati avocat pt. a obtine un rezultat favorabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)
Amenda!!!! madonnel madonnel buna ,daca va rog sa-mi spuneti:daca se ia amenda penala ,cat timp este patat cazierul,pt furt! (vezi toată discuția)
Ce patesc pentru furt? Kosmin.K Kosmin.K Am fost complice la un furt de la locul de munca,unde s-a chemat politia. Acum se inaenteaza dosarul la politie,ce o sa se intample cu me?care sunt ... (vezi toată discuția)