avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disputa intre angajat si angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disputa intre angajat si angajator

Sper sa va fac sa intelegeti problema mea si ca imi veti da solutiile cele mai bune.
Lucrez de o perioada la un magazin online, nu i dau nume, vanzari de componente IT.
Doream sa imi achizitionez un videoproiector cu uz personal, si am incercat sa il achizitionez prin firma la care lucrez. Dat fiind faptul ca nu imi puteau oferi un pret bun pe el, am apelat la alt site tot de vanzari online.
Directorul a aflat despre treaba aceasta si a inceput sa strige la mine, cum ca as face concurenta neloiala. Tot a continuat sa urle chiar si dupa ce i am aratat in DEX cam ce inseamna aceste cuvinte, si m-a penalizat cu intarzierea platii salariului de la data de 10 a lunii la data de 23.Mi se pare foarte nejustificata aceasta masura, deoarece mi se pare ca intr un fel ma obliga ca sa imi achizitionez toate produsele de la firma respectiva, directorul firmei acuzandu ma ca i am prejudiciat firma din cauza ca el a depus eforturi mari pentru a se interesa de un astfel de produs, dar nu a facut mai mult decat sa trimita un mail la un furnizor in care solicita pretul, nimic mai mult, iar aceasta nu mi se pare a fi un prejudiciu.

In urma unor insulte pe care el mi le a adresat am decis ca sa imi depun demisia. Aici iar au aparut conflicte: i am cerut desfacerea contractului de munca cu acordul partilor art 55b din codul muncii, nu a acceptat. Am dorit ca sa imi reduca perioada de preaviz, nu a acceptat. Singura mea cale este sa respect preavizul de 15 zile, dar ma bate gandul sa desfac contractul de munca pentru nerespectarea lui din partea angajatorului.

Doresc sa imi comunicati ca ce pot face eu ca sa reusesc desfacerea contractului pe baza art 79(8), dat fiind faptul ca mi se pare nejustificata amanarea platii salariului si dat fiind faptul ca am indurat in ultimele zile injurii grele din partea angajatorului si daca ar fi vreo metoda prin care sa il oblig pe angajator sa imi restituie salariul la data prevazuta in contract, stiti cum e, toata lumea are rate, nevoi...

Doresc sa stiu ca daca as putea o depune o plangere legata de aceste probleme pe la ITM.

Astept raspunsuri si ajutoare :P
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 08:09, 3 Noiembrie 2008
Draga colega,
Itzi raspund astfel :
Conform Codului muncii
Art 267 : Sub sancţiunea nulităţii absolute, nici o măsură, cu excepţia celei prevăzute la art.
264 alin. (1) lit. a), nu poate fi dispusă mai înainte de efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.
(2) În vederea desfăşurării cercetării disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat în scris de
persoana împuternicită de către angajator să realizeze cercetarea, precizându-se obiectul, data, ora şi
locul întrevederii. Deci indiferent ce ai facut, in afara de avertisment, in toate situatiile este obligatorie cercetarea prealabila. Deci masura cu oprirea banilor, fara cercetare prealabile (si in acest caz ar trebui sa-l notifici printr-un cabinet de avocatura, chiar daca nu mergi mai departe pe legea conflictelor de munca-de obicei aceste notificari blocheaza putin tendintele tiranice ale angajatorilor) . Poti cere 79 cu 8 invocind nerespectarea de catre angajator a articolelor de mai sus si neexistind dosar de cercetare decizia lui de sanctionare este lovita de nulitate. Parerea mea este (daca ai nervii tari sa RENUNTI la demisie in scris, sa continui sa-ti vezi de treaba ca si cum nu ai fi deloc afectata de decizia lui, sa-l notifici in scris (sa fie si o stampila de la cabinet de avocati, sa ceri 79 cu 8 in scris si spre stiinta ITM HARGITA si Inspectia muncii (corpul de control Bucuresti), sa ceri cumpararea de produse de la firma voastra in regim preferential, sa ceri marire de salariu, sa ceri compensare materiala pentru injurii si jigniri, (fara sorti de izbinda, dar acest bombardament il va pune poate pe ginduri (daca nu o fi vreun personaj din ala...stii tu tare si mare in Judet). Daca insa nu ai timp de pierdut si nervi tari, efectueaza-ti preavizul legal, si fa-i in continuare notificarile despre care tzi-am vorbit. ITM-ul ii va da amenda pentru nerespectarea acelor articole sau poate numai un avertisment, dar obligatoriu va controla si alte chestii si s-ar putea sa nu fie chiar CUSER. SUCCESE MAXIME
Serban
Stimate domn, mie mi-e clar un lucru: angajatorul vrea sa o ia inaintea dvs. si sa va dea afara! Nu v-ati gandit sa intrati intr-un scurt concediu medical, perioada care in care va fi legat de maini si de picioare in aceasta privinta?
Eu am o alta opinie despre I.T.M., prin urmare va rog sa sesizati, CAT MAI REPEDE, Inspectia Muncii din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse! Una este sa primesti o sesizare de la o persoana fizica si alta este sa-ti trimita sesizarea Inspectia Muncii, spre competenta solutionare!
@ Gabriela Pintea
In ambele cazuri , ITM-ul este obligat sa raspunda in termen de 30 de zile de la data primirii sesizarii.
@ elis
Aveti perfecta dreptate, TEORETIC ASA ESTE! Practica, in schimb, este alta si o cunosc gratie locului meu de munca!
Atunci cand dau un raspuns incerc sa ma raportez si la REALITATE, nu numai la prevederile legale aplicabile spetei!
Apreciez ca cel care solicita un raspuns merita mai mult decat stricta redare a actului normativ!
@ Gabriela Pintea
Practica difera de la un ITM la altul , iar in Bucuresti de la un sector la altul al ITM-ului ....;)

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz yuky_33 yuky_33 lucrez la un magazin ca lucrator comercial si acum 2 saptamani a venit un nou sef de magazin care a facut inventarul si a constatat ca sunt multe ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim negrila negrila daca demisia e inregistrata la societate pe 01.07.2010, se sta in preaviz pana pe 15? si decizia de incetare a cim cand se depune la ITM? (vezi toată discuția)
Conflicte de munca anomim2014 anomim2014 Buna ziua, Va cer ajutorul ref la o situatie: Am informat o angajata ca I se diminueaza numarul de ore pe cartea de munca s salariul, pentru ca e incapabila, ... (vezi toată discuția)